افزایش مدیریت زنان در مناطق روستایی/پرداخت بیش از ۷ هزار میلیارد تومان به دهیاران

خبرگزاری شبستان: وزیر کشور با اشاره به افزایش ۱۴۴ درصدی مدیریت زنان در روستاها گفت: ۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در دولت یازدهم به دهیاران پرداخت شده است تا بخشی از عدم توازن در روستاها جبران شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در همایش عمومی اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی با بیان اینکه دهیاران موثرترین و اجرایی ترین مدیران اجرایی کشور هستند، گفت: فعال بودن، کم توقعی، دلسوز و همراهی با مردم از ویژگی های دهیاران است.

 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی دهیاران خاطرنشان کرد: در دولت تدبیر و امید با توجه به اولویت روستاها تلاش کردیم تا بیشترین خدمات را به روستاهای مناطق محروم انجام دهیم.

 

رحمانی فضلی با اشاره به اقدامات دولت در مناطق روستایی متناسب با مقدورات و امکانات دولت اظهار داشت: با همه کمبودها و کاستی ها تلاش کردیم در مناطق روستایی خدمات رسانی موثر و شایسته ای انجام دهیم.

 

وزیر کشور با اشاره به تاسیس 5 هزار و 345 دهیاری جدید در کشور گفت: لایحه دهیاری ها توسط وزارت کشور تهیه و به دولت ارایه شده است.

 

وی با بیان اینکه لایحه دهیاری ها در کمیسیون های مربوطه تصویب شده است، گفت: افزایش اختیارات دهیاری ها، افزایش میزان درآمدها برای هماهنگی و قدرت اجرایی بیشتر دهیاری ها از جمله مفاد این لایحه است.

 

وزیر کشور با بیان اینکه امنیت شغلی دهیاران از دیگر موارد مورد توجه در لایحه دهیاری ها است، خاطرنشان کرد: طی سه سال گذشته 7 هزار و 300 میلیارد تومان به دهیاران پرداخت شده است این در حالی است که از سال 80 تاکنون 10 هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار به دهیاری ها پرداخت شده بود.

 

رحمانی فضلی یادآور شد: بیش از 33 هزار و 760 پروژه عمرانی با اعتبار 2 هزار و 400 میلیارد تومان توسط دهیاران مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 

وزیر کشور با اشاره به افزایش مدیریت زنان در روستاها طی دولت یازدهم گفت: 884 زن دهیاری که در 4 سال گذشته فعالیت می کردند امروز شاهد هستیم که 2 هزار و 167 زن در عرصه مدیریت روستایی فعالیت می کنند.

 

وی با اشاره به افزایش 144 درصدی مدیریت زنان در روستاها گفت: یک هزار و 109 طرح اشتغالزایی در طول دولت یازدهم توسط دهیاران ایجاد شده است.

 

وی با تاکید بر ضرورت توجه به مناطق روستایی به عنوان مراکز حیاتی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خاطرنشان کرد: اگر ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در مناطق روستایی مورد توجه قرار نگیرد شاهد افزایش مهاجرت روستاییان به شهرها خواهیم بود و در گذر زمان خالی شدن روستاها پیامدهای منفی برای کشور به دنبال خواهد داشت.

 

وزیر کشور با اشاره به تهیه سند توسعه روستایی 31 استان گفت: این اسناد را با متولی‌گری دهیاران و شوراها به عنوان الگوی مناسب توسعه به مرحله اجرا گذاشته ایم.

 

رحمانی فضلی در ادامه با اشاره به تجهیزات و امکاناتی که از زمان تاسیس دهیاری ها به این مراکز اختصاص یافته است، گفت: 751 پایگاه آتش نشانی در روستاها طی سه سال گذشته ایجاد شده است و همچنین 16 هزار و 111 دستگاه ماشین آلات عمرانی به روستاها اعطا شده که 3 هزار و 619 مورد آن در طی سه سال اخیر واگذار شده است.

 

رحمانی فضلی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه حمل و نقل شهری گفت: در اصفهان، شیراز و تبریز خطوط مترو را راه اندازی کردیم و در دولت یازدهم ساخت دو هزار واگن قطار سفارش داده شد.

 

وی با اشاره به نوسازی 50 هزار تاکسی در شهرها گفت: ساماندهی معاینه فنی و یکپارچه سازی آن با عنوان سیم فا، راه اندازی 440 شعبه معاینه فنی در مناطق مختلف کشور از دیگر اقداماتی است که در حوزه توسعه حمل و نقل شهری انجام شده است.

 

وزیر کشور با اشاره به تشکیل کمیسیون کلانشهرها و مدیریت شهری در دولت یازدهم گفت: کمیسیون کلانشهرها و مدیریت شهری برای نخستین بار در دولت یازدهم تشکیل شد.

 

رحمانی فضلی با اشاره به بررسی 10 سند آسیب شناسی در دولت یازدهم گفت: 5 سند از این تعداد به تصویب رسیده و مابقی نیز در حال بررسی نهایی است.

 

وی با اشاره به جایگاه مناطق روستایی در عرصه ایجاد تولید و اشتغال خاطرنشان کرد: امیدواریم برای توسعه روستاها گام های بلندی برداریم و برخی ساختارها و قوانین را که مانع توسعه و پیشرفت مناطق روستایی هستند به صورت اساسی اصلاح کنیم.

 

 

کد خبر 620622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha