شرکت بیش از سه هزار نفر در مسابقه ملی کتابخوانی « زن و خانواده»

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گلستان از شرکت سه هزار و ۱۰۰ نفر در مسابقه ملی کتابخوانی زن و خانواده به میزبانی این دبیرخانه خبر داد.

مهدی بیکی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گلستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: مسابقه ملی کتابخوانی نقش و رسالت زن جلد 3 « زن و خانواده» از دیدگاه مقام معظم رهبری به میزبانی دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان برگزار شد که سه هزار و 100 نفر از سراسر کشور در این مسابقه شرکت کردند.

 

وی افزود: از بین شرکت کنندگان در این مسابقه به قید قرعه 60 نفر به عنوان برنده انتخاب شدند که جوایزی به آنان اهدا می شود.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان با بیان اینکه یکی از شاخصه های ارزیابی رشد، توسعه و پیشرفت فرهنگی هر کشوری در عصر حاضر میزان مطالعه و کتاب خوانی مردم آن مرز و بوم است، افزود: ایران اسلامی نیز از قدیم الایام تاکنون با داشتن تمدنی چندهزارساله و مراکز متعدد علمی، فرهنگی و کتابخانه های معتبر و علما و دانشمندان بزرگ با آثار ارزشمند تاریخی سرآمد دول و ملل دیگر بوده و در عرصه فرهنگ و تمدن جهانی مانند خورشیدی تابناک همچنان می درخشد و با فرزندان نیک نهاد خویش هنرنمایی می کند. 

 

وی با بیان اینکه دنیا در برابر دانشمندان فرزانه و نام آور ایرانی سرتعظیم فرود می آورد، اظهار کرد: تمامی این افتخارات ارزشمند، برگرفته از میزان عشق و علاقه فراوان ملت ما به فراگیری علم و دانش از طریق خواندن و مطالعه منابع و کتاب های گوناگون است؛ به شکرانه الهی تاریخ و گذشته ما همیشه منیر و پربار بوده ولی وضعیت حال ما در این زمینه، چندان مطلوب نیست.

 

بیکی فرهنگ را محوری ‌ترین برگ هویتی یک ملت برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از راه‌ های مهم توسعه فرهنگی اهمیت دادن به مساله کتاب، کتاب‌ خوانی و ترویج مطالعه در جامعه، خصوصا در میان جوانان و نوجوانان است. در واقع از شاخص‌ های مهم توسعه ‌یافتگی هر جامعه سرانه مطالعه، میزان تولید و مصرف اطلاعات و کالاهای فرهنگی در آن جامعه است و بنا بر اهمیت این مساله دولت ‌ها و سیاست‌گذاران برنامه ‌ریزی‌هایی در این رابطه صورت داده‌ اند.

 

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات کتابخوانی در گروه های سنی مختلف می تواند بخشی از این مشکلات را حل کند، گفت: تاکنون مسابقات کتابخوانی مختلف و به تعداد زیادی برگزار شده و در همین راستا، مسابقه کتابخوانی ملی زن و خانواده نیز فقط از طریق سامانه پیامک دبیرخانه استان برگزار شده است.

 

به گفته وی، پیش از این نیز مسابقه کتابخوانی دختر شینا، رویای نیمه شب و من زنده ام، نمونه ای از این مدل مسابقات کتابخوانی است که در استان برگزار شده و موجب افزایش چشمگیر شرکت کنندگان در این مسابقه شده است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان هدف از برگزاری مسابقات کتابخوانی را ارتقای فرهنگ مطالعه مفید برشمرد و گفت: توسعه و ترويج فرهنگ کتابخوانی ،ارتقاء فرهنگ مطالعه مفيد، ايجاد عادت به مطالعه در اقشار جامعه، غنی ‌سازی اوقات فراغت، آشنایی با سیره اهل بیت (علیه السلام) و قرآن، جذب مخاطبین غیر عضو، تکمیل بانک های اطلاعاتی از اعضا و رشد سرانه مطالعه کشور از اهداف برگزاری اینگونه مسابقات است.

 

کد خبر 620163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha