توضیحات معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در مورد عقرب گزیدگی کهنوج

خبرگزاری شبستان: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با ابراز تأسف از مرگ یک بیمار به دلیلی عقرب گزیدگی در کهنوج، گفت: با وجود مراجعه بیمار، سمی که عقرب، فرد بیمار را گزیده است از نوعی بوده است که در سم ضد عقربی دانشگاه علوم پزشکی وجود نداشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، قاسم شمس ظهر امروز ( ۱۵ فروردین ) در جمع خبرنگاران ضمن ابراز تأسف از مرگ یک بیمار به دلیلی عقرب گزیدگی در ایام نوروز در جنوب کرمان اظهار داشت: بروز این اتفاق خانواده این بیمار را اذیت کرد و ما نیز دردمند شدیم.

 

وی بیان داشت: طی پنج سال گذشته حداکثر 5 عقرب گزیدگی منجر به فوت در جنوب کرمان وجود داشته است که تقریبا تمام آنها به دلیل مراجعه دیر بیمار به مراکز بهداشتی و درمان رخ داد اما مورد اخیری که در شهرستان کهنوج رخ داد، یک مورد استثناء بود چراکه با وجود مراجعه بیمار، سمی که عقرب، فرد بیمار را گزیده است از نوعی بوده است که در سم ضد عقربی دانشگاه علوم پزشکی استفاده وجود نداشته است.  

 

 شمس با اشاره بر لزوم کار تحقیقات میدانی در زمینه شناسایی عقرب های منطقه، تصریح کرد: در بررسی های اولیه تصمیم بر این شد که یک طرح تحقیقاتی در این زمینه به معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت داده شود تا در خصوص عقرب های جنوب استان تحقیقاتی انجام شود و سم ضد عقرب آنها مشخص شود.

 

وی با بیان اینکه با توجه به بارندگی های اخیر در منطقه و با توجه به علاقه خزندگان به جاهای گرم، افراد بیشتر در معرض گزش قرار دارند، خاطرنشان کرد: این اتفاق در روز ( 8 فروردین ) رخ داده است و پس از بروز این اتفاق بررسی های لازم انجام شده است.

 

معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: جلسه نخست رسیدگی به مرگ کودک در شهرستان کهنوج با عوامل درگیر این موضوع تشکیل شد و گزاش اولیه ارائه شد که بررسی های تکمیلی امروز ( ۱۵ فروردین ) انجام می شود و همچنین چنانچه در این زمینه قصور و کوتاهی رخ داده باشد، طبق قانون برخورد می شود.

  

وی با اشاره به اینکه راه اندازی بیمارستان قلعه گنج و وصل شدن آن به بیمه، کار بزرگی است، افزود: تجهیزات در بیمارستان رودبار جنوب وجود دارد و اتفاقی که باید تحقق پیدا کند، وصل شدن ایین بیمارستان به بیمه است تا با حضور متخصصان دستگاه ها، مورد استفاده قرار بگیرد.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره فعالیت بیمارستان شهرستان رودبار بیان داشت: بیمارستان رودبار جنوب، 200 میلیون تومان در اسفند سال گذشته ( 94 ) دریافتی بیشتر از بیمارستان کهنوج داشته است که این امر نشان دهنده مراجعات بیشتر به این بیماستان است و در صورت امکان تلاش داریم، یک روز در هفته هم متخصص زنان در این بیمارستان حضور داشته باشد

.

گفتنی است در تاریخ ( 8 فروردین ) دختر بچه کهنوجی دچار  عقرب گزیدگی می شود و علی رغم رساندن وی به بیمارستان کهنوج، به دلیل عدم صحیح درمان، جان به جان آفرین تقدیم می کند.

کد خبر 619888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha