به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدرضا صالحی امیری در این دیدار ضمن اشاره به جایگاه برجسته سینمای ایران در جهان، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی علاوه بر فعالیت های سینمایی متولی فعالیت های بسیار دیگری در زمینه های اوقاف، حج و زیارت، ارتباطات اسلامی، امور دینی، فرهنگی، هنری و ... است.
وی افزود: رییس جمهور ایران معتقد است که در الجزایر عقلا حاکم هستند و به اجرایی شدن توافقات فی مابین الجزایر و ایران تاکید دارند.
صالحی امیری ادامه داد: زمینه های جهش در روابط بین دو کشور فراهم است و انتظار داریم برای گشایش روابط بانکی بین دو کشور اقدامات لازم انجام شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: معتقدیم روابط فرهنگی زیر ساخت روابط سیاسی و اقتصادی است و ایران و الجزایر به عنوان دو کشور با پیشینه فرهنگی و تمدنی غنی می توانند روابط گسترده تری در زمینه های سینمایی، موسیقایی، فرهنگی و هنری داشته باشند.
عضو کابینه تدبیر و امید گفت: برقراری ارتباط میان نخبگان دو کشور نقش به سزایی در گسترش روابط با یکدیگر دارد.
وی افزود: همه ما موحد و پیرو رسول اکرم (ص) هستیم و اگر ایران در محاسبات منطقه ورود نمی کرد امروز با وضع وخیم تری در منطقه مواجه بودیم.
صالحی امیری ادامه داد: برای تحکیم مناسبات و روابط اقتصادی دو کشور نیز تشکیل کمیته پیگیری ضروری است.
در ادامه این دیدار عبدالقادر سلال نخست وزیر الجزایر گفت: سیاست الجزایر نسبت به ایران سیاستی با ثبات است و از ترامپ و دیگران هیچ هراسی نداریم.
وی افزود: در الجزایر نسبت به مباحث اقتصادی و اجتماعی با حکمت برخورد می کنیم و اولویت ما مسائل امنیتی است.
وی ادامه داد: یکی از دلایل اقتدار ما، عدم بدهی خارجی است و بر گسترش روابط اقتصادی در جامعه جهانی تاکید داریم.
نخست وزیر الجزایر گفت: ما از گسترش روابط فرهنگی به ویژه با جمهوری اسلامی ایران استقبال می کنیم.
وی افزود: سینمای الجزایر در حال حاضر افول کرده و امیدواریم با همکاری های مشترک با ایران در این زمینه تقویت شود.
نخست وزیر الجزایر بر آشنایی این کشور نسبت به عمق فرهنگ و هنر ایران تاکید کرد و گفت: ما هیچ محدودیتی در گسترش روابط فرهنگی با ایران نداریم. و از این طریق می توانیم بر کشورهای منطقه نیز تاثیر بگذاریم.
وی افزود: ایران عمق فرهنگ و تمدن خود را حفظ کرده که بسیار اززشمند است.
نظر شما