آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز (3 شهریور) به خبرنگار شبستان گفت: مسجد بدون آمیزههای دینی فایدهای ندارد، پس مسجد حتما باید یک روحانی وارسته و یک مغز متفکر اسلام داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه ما باید آگاه بوده و حول محور یک روحانی که زیر سایه ولایت فقیه حرکت میکند، باشیم در این صورت مسجد محلی برای بصیرت زایی و بصیرت افزایی است، اضافه کرد: مسجد دانشگاه بصیرت افزایی است و این پایگاه مهم در فعالیت های فرهنگی و هنری همچنان باید محور باشد.
آیت الله طبرسی اظهار کرد: اندیشه مسجدی اندیشه ای است که از آموزه های آسمانی و دبین مبین اسلام شکل گرفته و بهترین خلق خدا کسانی هستند که در مسجدها رشد می کنند و اندیشهشان برگرفته از آموزه های دینی و اسلامی میشود.
امام جمعه ساری تاکید کرد: ما باید مسجد بسازیم، در مسجد رشد کنیم و اندیشمند شویم و امور خود را بر حول و محور دین و اسلام نابی که از طریق قرآن و عترت برای ما به ارمغان گذاشته شده است بگذرانیم.
وی با بیان اینکه مسجد محل تعلیم و تربیت و رشد و شکوفایی است، گفت: دانشگاه پیامبر اسلام (ع) مسجد است و بسیاری از مشکلات اسلام در مساجد تصمیم گیری می شد.
آیت الله طبرسی با بیان اینکه همه پیامبران قبل از پیامبر خاتم مقدمه رسالت و پیامبری حضرت رسول بوده اند، گفت: پیامبران زمینه ها را برای پذیرش و دریافت معارف دینی و قرآنی در زمان خاتم پیامبران آماده کرده بودند.
وی با بیان اینکه درب مسجد باید همیشه باز باشد، ادامه داد: مساجد را محدود و محبوس کرده ایم و ساعات خاصی درب مساجد باز است، باید به سمتی برویم که مساجد محل مطالعه، تجمع و نشست ها و جلسات باشد تا جوانان و نوجوانان مانوس تر شوند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: مسجد پایگاه انسجام و یکپارچگی مسلمانان است و نماز جماعت و تشکیل صفوف به هم فشرده نمازگزاران به خوبی بیانگر هماهنگی و انسجامی است که حضور در مسجد فراهم می آورد که در اینجاست که افراد نمازگزار همچون قطره های آب به یکدیگر می پیوندند تا دریایی از اتحاد را به نمایش در آورند و همه در کنار یکدیگر در برابر پروردگار یکتا رو به سوی یک قبله می کنند و لب به حمد و ثنای آن یگانه نازنین می گشایند و هماهنگ با یکدیگر سرود توحید را زمزمه می کنند.
وی گفت: به روایت تاریخ پیامبر گرامی اسلام (ص) پایه گذار اولین مسجد است و آن حضرت مکانی را پایه گذاری نمود که علاوه بر عهده دار بودن نقش روحانی و معنوی، کانون فعالیت های اجتماعی مسلمانان نیز به شمار می رفت و به همین دلیل مسجد در طول تاریخ اسلام از ویژگی برجسته ای برخوردار بود و در گذشته همه امور مسلمانان در ابعاد مختلف ازجمله عقاید و فعالیت های فرهنگی، عبادی، سیاسی و اقتصادی در مساجد انجام می شد.
آیت الله طبرسی ابراز کرد: پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی خود می تواند موید نقش فرهنگی والای غنی مساجد باشد چراکه در دوران ستمشاهی، مساجد جایگاه اولیه خود را باز یافته و محل تجمع مسلمانان، تبادل اطلاعات، انسجام گروه ها، ایجاد تشکل های اسلامی، محل روشنگری واطلاع رسانی وهمچنین محل مبارزه با طاغوتیان در ابعاد مختلف بود و به این ترتیب می توان نتیجه این بهره گیری از محیط معنوی مساجد را پیروزی انقلاب اسلامی قلمداد نمود چراکه انقلاب ایران یک معجزه بود و بی تردید این عظمت و بزرگی به واسطه برخورداری و همچنین بهره گیری مناسب از محیط معنوی مساجد است.
وی در ادامه اضافه کرد: روز قدس را حضرت امام خمینی(ره) بر تارک تاریخ ایران اسلامی به یادگار نهاد تا مردمان مسلمان جهان از ستمی که بیدادگران بر ملت مظلوم فلسطین روا می دارند، غافل نمانند، این فریاد بیدار باش امام عاشقان، شلاقی بر ذهن های خفته ملت اسلام بود تا از خواب عمیق غفلت بیدار شوند و در برابر ستمگران تاریخ، با قامتی بر افراشته قیام کنند.
آیت الله طبرسی ابراز کرد: امام خمینی (ره) با دیدگاه و نظر بلند خود این سنت حسنه را برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین ایجاد کرد، تا در چنین روزی همه مسلمانان و آزادی خواهان جهان یک صدا به یاری این ملت بشتابند.
نماینده ولی فقیه در مازندران، عامل وحدت را تنها راه مبارزه با رژیم اشغالگر قدس برشمرد و گفت: مسلمانان همواره با ایجاد وحدت در بین خود بر مشکلات غلبه کردهاند و با همین عامل توانستهاند در طول تاریخ جواب دندانشکنی به دشمنان بدهند.
وی توجه به بیانات مقام معظم رهبری و حول محور ولایت فقیه بودن را عامل وحدت در کشور عنوان کرد و یادآور شد: همواره توجه به ولایت فقیه در جامعه موجب ایجاد وحدت و پیروزی در مقابل دشمنان شده است، که باید با حفظ این عامل وحدت بخش به اهداف نظام جامه عمل پوشاند.
آیت الله طبرسی تاکید کرد: همه ما موظف هستیم تا روز قدس را که یادگار امام راحل است حفظ کنیم و با توجه به جهانی شدن آن فرصت بهرهبرداری از این روز را از دست ندهیم.
پایان پیام/
نظر شما