کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های بسیاری در حوزه گردشگری و صنایع دستی دارد

خبرگزاری شبستان: استاندار کهگیلویه و بویراحمد این استان را دارای ظرفیت ها و پتانسیل های فراوانی در صنایع دستی و گردشگری دانست و گفت: این ظرفیت های عظیم می تواند در جذب گردشگران داخلی و خارجی موثر باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 7 فروردین) در سومین روز جشن نوروزگاه در شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه بلاد شاپور کهگیلویه یکی از میراث های ماندگار و آثار برجسته تاریخی استان و جنوب کشور است، گفت: به دلیل کمبود اعتبار آن گونه که باید و شاید این اثر تاریخی ماندگار مورد توجه قرار نگرفت.


وی عنوان کرد: در سال 96 در نظر داریم اعتبارات خوبی به این بافت تاریخی اختصاص داده و در خور شان و منزلت این بنای منحصر به فرد اقداماماتی را به کار گیریم.


خادمی، جشن نوروز را جشن همدلی، اتحاد و همبستگی همه اقوام و گروهها دانست و اظهار داشت: این گونه جشن ها می تواند شور و نشاط اجتماعی و امید بین مردم ایجاد کند.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد، ادامه داد: چنین جشن هایی در معرفی آداب، رسوم و میهمان نوازی مردم کهگیلویه و بویراحمد به گردشگران نقش زیادی دارد.


وی نوروز را میراث ماندگار ایرانیان دانست  که در فرهنگ این میراث بزرگ آداب و رسومی مانند سفره هفت سین، خانه تکانی، دید و بازدید و دهها رسم و آئین ارزشمند وجود دارد.


خادمی، از مسئولان خواست که بیش از پیش به فرهنگ، آئین و سنن توجه کنند و برای معرفی این میراث ارزشمند به داخل و خارج کشور از هیچ کوششی دریغ نورزند.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد، آداب و رسوم محلی مردم استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد را در میان اقوام ایرانی بی نظیر دانست و خاطرنشان کرد: همه دستگاه های فرهنگی به ویژه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری موظفند که این ظرفیتها را از هر طریق ممکن به کشور و حتی جهان معرفی کنند.


 

وی گفت: سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و صنایع دستی و بافت های تاریخی امروزه جزو سرمایه گذاری های پایدار و ارزشمند است و باید تلاش شود که از این طریق توریست ها و گردشگران داخلی و خارجی را به این استان کشاند.


خادمی، برگزاری این گونه جشن ها و برنامه ها در جای جای استان و شهرستان های مختلف و حتی شرکت در جشنواره های ملی و بین المللی را  خواستار شد و اضافه کرد: این بهترین راهبرد و استراتژی برای معرفی این میراث، ذخایر ارزشمند و منحصر به فرد استان است.


شایان ذکر است، در این جشن بزرگ برنامه های متنوع و جذابی با پوشش ها، لباس های زیبای محلی و اجرای سرودها و نمایش های سنتی و عشایری به اجرا درآمد که مورد استقبال ویژه مسئولان و اقشار مختلف مردم قرار گرفت.


نظیر چنین جشن هایی همه ساله در شهرستان های مختلف استان برای معرفی دستاوردها و آثار ارزشمند و تاریخی کهگیلویه و بویراحمد اجرا و در معرض دید علاقه مندان به ویژه میهمانان و مسافران نوروزی قرار می گیرد.

کد خبر 618875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha