شهدای لشکر ۴۱ ثارالله از زبان سردارسلیمانی/شهیدی که حاج قاسم را در جبهه ماندگار کرد

خبرگزاری شبستان: سالنامه «۴۱ » ویژه سال ۱۳۹۶ هجری شمسی، دربردارنده مطالبی درباره سیره شهدای لشکر ۴۱ ثارالله در کلام حاج قاسم سلیمانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سالنامه «41 » ویژه سال 1396 هجری شمسی، دربردارنده سیره شهدای لشکر 41 ثارالله  در کلام حاج قاسم سلیمانی است؛ لشکر پرافتخاری که مقام معظم رهبری درباره آن فرمودند:

 

«شما کرمانی ها شهدای زیادی دارید؛ اما عمده‌ی شهدای شما متعلق به لشکر 41 ثاراللَّه است. می دانید این لشکر یعنی چه؟ یک لشکر مقتدر، شجاع، فداکار و افتخارآفرین. بعضی از بچه‌های شما که در لشکر ثاراللَّه شهید شدند، در شب عملیات والفجر 8 که عرض اروند متلاطم را باید طی میکردند، 1300 متر غواصی کردند و از این طرف به آن طرفِ آب رفتند؛ برای این‌که خودشان را به دشمن برسانند. آب در اروندرود، هم از طرف سرچشمه پایین می‌آید؛ هم آب مدّ دریا از بالا داخل میشود. اروند، معبر عجیبی است. جوان‌های شما لباس غواصی به تن کردند - طوری که دشمن نفهمید - و نه 10 متر و 20 متر و 100 متر، بلکه 1300 متر را که عریض‌ترین بخش اروند بود، طی کردند و خودشان را به آن طرف رساندند و توانستند ساحل مقابل را از دست دشمن بگیرند و آن فتح‌الفتوحِ عجیب را بیافرینند، که دنیا را منقلب کرد.»

 

 

پاسخ مقام معظم رهبری به فرمانده سپاه درباره بازسازی امامزادگان

 

در صفحات ابتدایی این سالنامه به نقل از سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه آمده است: باید خانه هر ایرانی یک عکس شهید باشد. اگر در اداره دولتی یا خصوصی عکسی از شهید نباشد، این بی معرفتی است.

 

شمال و جنوب تهران و ایران و همه ما مدیون شهدا هستند.یک زمانی فرمانده سپاه خدمت آقا(مقام معظم رهبری)رفت و گفت می خواهیم امامزاده ها را بازسازی کنیم که رهبری فرمودند شما مقبره امامزاده های خودتان یعنی شهدا را بازسازی کنید.»

 

 

همه وجود ما غرق تعظیم این جوان آزاده شد

 

در بخشی از این سالنامه، مطلبی در تجلیل مقام معظم رهبری از شهید شهسواری در سفر معظم له به شهرستان جیرفت در 17 اردیبهشت سال 84 آمده است:

 

«یکی مثل شهید محمد شهسواری. آزاده سرفراز جیرفتی به یک چهره ماندگار در کشور تبدیل می شود؛ نه به خاطر اینکه وابسته به یک قشر برتر است؛ نه. او یک رعیت زاده و یک جان برخاسته از قشرهای پایین اجتماع است؛ اما آگاهی و شجاعت او، او را در چشم مردم ایران عزیز می کند.

 

آن روزی که ماها پای تلویزیون نشسته بودیم و دیدیم این جوان در چنگ دژخیمان رژیم بعثی صدام و زیر شلاق و تازیانه آنها فریاد می زند: «مرگ بر صدام، ضد اسلام» نمی دانستیم ایشان جیرفتی است. نه اسمی از او شنیده بودیم و نه خصوصیتی از او می دانستیم؛ اما همه وجود ما غرق تعظیم و تجلیل از این جوان آزاده شد. بعد هم به حمدلله به میان مردم و کشور برگشت؛ امروز هم به عنوان یک شهید نامدار و نام آور در میان ملت ما مشهور است.»

 

مزارش شفاخانه است

 

در این سالنامه درباره شهدای زیادی، مطلب نگاشته شده است؛ از جمله درباره شهید عبدالمهدی مغفوری که حاج قاسم معتقد است مزار او شفاخانه است و درباره این شهید گفته است« ما افتخار می کنیم که شهید مغفوری که امروز قبرش امامزاده شهر ماست برای استان کرمان است. شهیدی که هیچ شبی نافله شبش قطع نشد. ما افتخار می کنیم به شهید مغفوری، او آنقدر در حفظ بیت المال حساس بود که حتی موقع وضع حمل همسرش برای انتقال او به بیمارستان از ماشین سپاه استفاده نکرد.»

 

شهیدی که باعث شد حاج قاسم در جبهه ماندگار شود

 

در کنار مطالبی که درصد زیادی از آن درباره شهدای لشکر ۴۱ ثارالله است؛ گاه از شهدای دیگری نیز سخن به میان آمده است؛ حاج قاسم سلیمانی می گوید: «حسن باقری در هر فرصتی که پیش می آمد از تذکرات خیرخواهانه و توجیه فرماندهان کوتاهی نمی کرد. خصوصاً فرماندهانی مثل من که امکانات کمی داشتند. من خود را مدیون حسن باقری می دانم او باعث شد در جبهه ماندگار شوم.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 618516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha