سیره امام علی (ع) جلوه گاه عملی وحدت بین مسلمین است

علمای اهل سنت استان گلستان اعلام داشتند: سیره و سلوک امام علی (ع) در زمان حکومت خلفای راشدین و همراهی و همدلی آن حضرت نمونه بارز و جلوه گاه عملی وحدت بین مسلمین محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، آخوند عبدالباسط نوریزاد، امام جمعه اهل سنت شهرستان گنبد کاووس به مناسبت گرامی داشت سالروز شهادت حضرت علی (ع) در جمع نمازگزاران نماز ویژه ایام ماه مبارک رمضان (تراویح) با اشاره به ویژگی ها و خصایص والای آن حضرت، گفت: همه فرق اسلامی درباره عظمت و شان و منزلت والای او با همدیگر اتفاق نظر دارند و به همین خاطر علی (ع) می‌تواند نقطه اشتراک و تفاهم و همبستگی میان فرق اسلامی قرار بگیرد.


وی افزود: در عصر کنونی برخی مسائل اختلاف برانگیز از سوی دشمنان دین مطرح می شود و دلیل آن عدم توجه کافی بزرگان دین به سیره و سلوک وفاق آمیز و وحدت گرای علی (ع) است.


آخوند عبدالحی میرزاعلی، امام جمعه اهل سنت شهرستان آق قلا نیز با اشاره به نقطه اشتراک همه مذاهب اهل سنت و شیعه در خصوص شخصیت علی (ع) گفت: کتاب‌های فرق مختلف اهل سنت همچون حنفی، شافعی، حنبلی، مالکی در بردارنده تصریحات بسیاری در خصوص مقام ممتاز امیرالمومنین (ع) است.


وی افزود: همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی معتقدند که این شخصیت عظیم ذره ای و لحظه ای از متابعت پیغمبر اکرم (ص) کوتاهی نکرد و از دوران کودکی تا دوران نوجوانی، از دوران شباب تا آخر عمر یک لحظه در راه مجاهدت برای اسلام فرو گذاری نکرد.


آخوند محمد عابدی کر، امام جمعه اهل سنت شهرستان بندرترکمن نیز با بیان اینکه شخصیت نورانی و درخشان علی (ع) مورد اتفاق تمامی فرق اسلامی است، گفت: این اصل مهم می تواند اصل و پایه مشترک وحدت و همدلی قرار گیرد.


وی تصریح کرد: همه فرقه‌های اسلامی باید گرد وجود مقدس امیرالمومنین (ع) جمع شوند و بر پایه احترام متقابل در جهت مصالح امت اسلامی حرکت کنند.


به گزارش روابط عمومی مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، آخوند امانگلدی حنفی، امام جمعه اهل سنت خواجه نفس نیز با تبیین جایگاه و منزلت علی (ع) در بین مذاهب مختلف اسلامی گفت: سیره عملی علی(ع) الگوی بی نظیر برای اتحاد مسلمین است، چراکه آن حضرت در جماعات و نماز جمعه خلفای راشدین حاضر می‌شدند و یارانشان را به حضور در صفوف نماز فرا می‌خواند و از توهین به خلفا منع می کرد.


وی اضافه کرد: علی (ع) برای اتحاد مسلمین می‌کوشید و درعصر کنونی مقام معظم رهبری با راهبردی جدید تمامی فرق را با تشکیل "مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)"، "سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی" و "مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی" حول محور وحدت علی (ع) گردهم آورده است.


پایان پیام/

کد خبر 61835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha