رتبه‌ بندی موسسات در طرح ظرفیت سنجی و نیازسنجی مؤسسات قرآنی در سال آینده

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآن و عترت با اشاره به رتبه‌ بندی موسسات در قالب طرح ظرفیت سنجی و نیازسنجی مؤسسات قرآنی در سال آینده گفت: ۱۳ هزار مؤسسه فرهنگ – قرآن و عترت، خانه قرآن و تشکل قرآنی در کشور فعالیت می کنند.

حجت الاسلام حسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی مردمی در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، با ارائه گزارش عملکرد یک ساله اتحادیه گفت: در سال گذشته کارگروه ویژه بررسی برنامه و طرح های استانی تشکیل شد و طی دو جلسه 37 طرح ارائه شد.

وی با بیان اینکه برابر مصوبه هیئت مدیره مقرر شد طرح های استانی با اولویت استان های محروم پس از تأمین اعتبار مورد حمایت قرار گیرد، خاطرنشان کرد: همچنین کارگروه طرح و برنامه در شش جلسه تشکیل شد که 32 طرح ارائه و 25 طرح تصویب شد.

حجت الاسلام کوششی با اشاره به تصویب دیگر طرح ها در هیئت مدیره اظهار کرد: توانمندسازی مدیران مؤسسات به تعداد 31 دوره و اعتبار مشخص، دوره های آموزشیاری ویژه مربیان هیئات مذهبی، ساماندهی و گسترش جلسات قرآن خانگی، همایش معلمان قرآن هیئات مذهبی و مؤسسات قرآنی، مراسم تکریم مؤسسات قرآنی الگو با مشارکت اتحادیه های استانی و برگزاری مسابقه سوره حجرات از جمله برنامه های اتحادیه در طول یک سال گذشته بود.

مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآن و عترت ایجاد سامانه اطلس قرآنی برای نخستین بار در کشور از دیگر برنامه های این اتحادیه خواند و تصریح کرد: همچنین بانک اطلاعات قرآنی با همکاری اتحادیه های استانی نیز راه اندازی و طرح ساماندهی فعالان قرآنی کشور آماده سازی شد.

وی تاکیدکرد: طرح ظرفیت سنجی و نیازسنجی مؤسسات قرآنی با هدف احصاء و شناخت ظرفیت های قرآنی مؤسسات بر اساس نوع تخصص، امکانات و توانمندی های مربوطه در سایر بخش های مرتبط با موضوع فعالیت مؤسسات و ارائه طرح ها و برنامه ها به مؤسسات بر اساس ظرفیت ها و توانمندی های دسته بندی شده از دیگر فعالیت های اتحادیه است.

حجت الاسلام کوششی با اشاره به اجرای طرح سراسری آیه های همدلی مسابقه حفظ و مفاهیم سوره حجرات به همراه اعطاء گواهینامه ادامه داد: در این راستا نمایندگان منطقه ای (7 منطقه) منطقه 1 (سیستان، هرمزگان، کرمان ، خراسان جنوبی) منطقه 2 (گلستان، مازندران، گیلان، خراسان شمالی) منطقه 3 (کهکیلویه، چهارمحال، فارس، یزد، بوشهر) منطقه 4 (اصفهان، مرکزی، قم، خراسان رضوی، سمنان) منطقه 5 (البرز، تهران، قزوین، همدان، زنجان) منطقه 6 (آذر غربی، آذر شرقی، اردبیل) منطقه 7 (ایلام، کرمانشاه، کردستان، خوزستان، لرستان) تعیین و جلسات حمایتی با آنها برگزار شد.

مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآن و عترت افزود: کارهای زیربنایی و اساسی در اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در راستای توسعه فعالیت های قرآنی انجام گرفته و خوشبختانه همکاری خوبی در این زمینه با همفکری اعضای هیئت مدیره اتحادیه انجام شده است.

وی با اشاره به حفظ اتحاد و انسجام در انجام فعالیت های قرآنی گفت: از فعالان قرآنی می خواهیم برای تحقق فرهنگ قرآن در جامعه که یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است نهایت سعی و همت خود را بکار گیرند.

حجت الاسلام کوششی خاطرنشان کرد: با توجه به عدم حمایت جدی توسط دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی از برنامه های قرآنی، حمایت جدی برنامه‌ های قرآنی از طریق دستگاه ‌های حاکمیتی ضروری به نظر می رسد.

مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآن و عترت گفت: شناسایی توانمندی ‌های مؤسسات در بخش های مختلف، رتبه‌ بندی موسسات در قالب طرح ظرفیت سنجی و نیازسنجی مؤسسات قرآنی، برگزاری دوره‌های آموزش قران ویژه مدیران موسسات در راستای توانمندسازی آنها و هم‌اندیشی با مدیران استانی از مهمترین برنامه‌های ما در سال آینده است.

وی با اشاره به برپایی مراسم تجلیل از فعالان قرآنی در سال آینده گفت: در حال حاضر قریب به ۵ هزار مؤسسه فعال قرآنی تغییر نام یافته به «مجموعه مؤسسات فرهنگ – قرآن و عترت» و همچنین تعداد ۸ هزار تشکل قرآنی مانند خانه ‌های قرآنی و غیر ایجاد شده است که دارای مجوز فعالیت‌ های قرآنی هستند که در مجموع می‌توان گفت، ۱۳ هزار مؤسسه فرهنگ – قرآن و عترت، خانه قرآن و تشکل قرآنی در سطح کشور در سیستم قرآنی مشغول به فعالیت هستند.

حجت الاسلام کوششی با اشاره پیگیری بحث ادغام اتحادیه های قرآنی در سال آینده اظهار کرد: یکی از دستورات هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی، ادغام دو اتحادیه قرآنی است که در مراحل پایانی خود قرار گرفته است و پس از ادغام مجوزهای مؤسسات به قوت خود باقی است اما باید مؤسسات به منظور یکسان‌ سازی مجوزهای خود به هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی مراجعه کنند.

کد خبر 618118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha