به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجتالاسلام سید عبدالصاحب حسینی رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در جمع خیرین کاشانی اظهار داشت: قرض الحسنه از ابزارهای مناسبی است که بهعنوان شیوه صحیح تعامل در چرخه اقتصاد به دستور شارع اسلام مشخص شده است.
وی افزود: قرض الحسنه بهعنوان یک رفتار اقتصادی، از انگیزه های معنوی و اخروی نشأت می گیرد و می تواند نقش موثری در کاهش آسیب های اقتصادی و اجتماعی داشته باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در تبیین اهمیت قرض الحسنه خاطر نشان کرد: قرض الحسنه از نظر اسلام عملی بسیار خوب و پسندیده و مستحبی است که در کنار اعمال واجبی چون نماز و زکات مورد تاکید و تشویق قرار گرفته است.
حسینی افزود: خداوند در آیه ۲۰ سوره مزمل در کنار فرمان به دو امر واجب، به قرض الحسنه نیز که عملی مستحب است، فرمان می دهد و امر میکند؛ از این فرمان می توان استحباب موکد آن را به دست آورد.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: اسلام فقر اقتصادی را انگیزه گناه و بی نیازی مادی را مایه کمک به تقوا و معنویت شمرده است .
حسینی در ادامه اظهار داشت: حکمت این که پروردگار عالم بندگانش را توصیه بر قرض نیکو میکند این است که بندگانش در این امتحان الهی، افق وجودی شان را به سمت خداوند متعال بکشانند و بدانند که قبض و بسط رزقشان در تحت ید و قدرت اوست زیرا همه قدرت ها را در توجه لایزال الهی می بینند و از نگاه به غیر خداوند دست می شویند و در این هنگام قرض دادن برایشان به راحتی صورت می پذیرد و این نمودی از حکمت های این آیه است.
نظر شما