به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نشست خبری بررسی اعتبارات قرآنی سال 96 با حضور حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسون فرهنگی و رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی و حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت در سالن تلفیق مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت در ادامه این نشست با اشاره به نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی در بدنه موسسات مردمی قرآنی با توجه به کاهش 50 درصدی اعتبارات قرآنی گفت: این نوع عملکرد حجت را برای تمام دستگاه های دولتی تمام کرده است.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از هزینه ها در حوزه فعالیت های قرآنی، ناشی از موازی کاری نهادها و دستگاه های قرآنی است، بنابراین لازم است با کار کارشناسی، بهره وری بیشتر طرح ها و برنامه ها برای جلوگیری از آسیب های جدی به حوزه فعالیت های قرآنی پیگیری شود.
محمدی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سال 90 برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم اظهار کرد: آن زمان طبق تحقیقاتی که انجام شد برای هر حافظ 50 هزار تومان نیاز بود و در مجموع 15 هزار میلیارد تومان برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم برآورد کردیم.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت با اشاره به راه اندازی طرح ملی نهضت حفظ قرآن کریم در این راستا تصریح کرد: با راه اندازی این طرح می خواستیم در یک چشم انداز ۱۵ ساله به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم ولی این طرح نیاز به هزار میلیارد تومان داشت که متاسفانه محقق نشد.
وی تاکید کرد: رهبری در دیداری در ماه رمضان سال 90 با فعالان قرآنی کشور، تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم را تاکید کردند که باید گفت این مساله معطوف به نظام سازی ها و بودجه نیم درصدی قرآن در سال 90 می باشد.
محمدی با بیان اینکه بیمه فعالان قرآنی از اختصاص 2700 میلیارد بودجه از اعتبار 10 هزار میلیاردی صورت خواهد گرفت، گفت: سازمان اوقاف هم در خصوص پرداخت بودجه تحصیل رایگان حافظان قرآن دچار مشکل است که بخشی از آن از تتمه بودجه سال 93 و بخشی هم از بودجه قرآنی سال 95 پرداخت خواهد شد.
نظر شما