مساجد محل پیگیری مطالبات‌  مردم باشند

خبرگزاری شبستان: امام جماعت مسجد النبی(ص) وجه تمایز اسلام با سایر ادیان را به دلیل استحکام پیوند مسلمانان با مرکز دینی خود دانست و گفت: مساجد را آ‌نچنان رونق دهیم که مردم مطالباتش را در آن‌ها پیگیری کنند.

حجت‌الاسلام ابراهیم اکبری در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، بر لزوم آغاز سال نو از مساجد تاکید کرد و گفت: وجه تمایز اسلام با سایر ادیان به دلیل استحکام پیوند مسلمانان با مسجد است زیرا که دیگر ادیان حضورشان در مراکز دینی خود کمرنگ است.

 

وی با اشاره به آیه 33 سوره «یس» بیان کرد: همان گونه که در برابر حوادث طبیعی همچون سیل، زلزله، خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی باید به مکان های امنی همانند مسجد پناه برد، در زمان دگرگونی طبیعت و تحول زمین  هم که از نشانه‌های خدا است، باید در خانه‌های خدا حضور یافت و به شکرانه تحول در طبیعت، شروع سال نو را از خانه‌های خدا و مکان های عبادی با دعا و نیایش آغاز  کرد.

 

امام جماعت مسجدالنبی(ص) محله کوی دانشگاه تهران، اظهار کرد: نماز جماعت، نماز جمعه و حج ابراهیمی سه کنگره‌ای هستند که مسلمانان را همانند حلقه‌های زنجیر به یکدیگر متصل می‌کنند و مسلمانان به وسیله آن‌ها از احوال یکدیگر مطلع می‌شوند، بنابراین حضور اول وقت در نمازهای جماعت و در زمان تحویل سال نو،  موجب می‌شود که با هم ارتباطی قوی برقرار کنند.

 

کمک به همنوع در مساجد از ابتدای سال نمود یابد

اکبری با اشاره به کارکرد و اثربخشی مساجد در صدر اسلام، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه مسجد یک نهاد اجتماعی است و در تمام سطوح مختلف اجتماع به عنوان یک پایگاه دینی حضوری فعال دارد، مسجدی‌ها نیز با تاثیر از این فرهنگ به صورت خودجوش و فردی اقدام به کمک به همنوع می‌کنند و اینگونه این مهم نیز در آغاز سال نو در مساجد، نمود بسیاری می‌یابد.

 

 

وی ادامه داد: در مساجد، فاصله‌ها از بین می‌روند و بستر همدلی بیشتر میان این اقشار بیشتر فراهم می‌شود، حال اگر امام جماعت و یا واعظی که به مسجد دعوت می‌شوند، به موضوع رسیدگی به مستضعفین توجه داشته باشند، از این فضا می‌توانند بیشترین و بهترین استفاده را بکنند و به روایات اهل بیت (ع) عمل کنند و افراد دارا با تاثیرپذیری آنان به فقرا رسیدگی کنند.

 

همه در قبال مساجد احساس مسئولیت کنند

امام جماعت مسجدالنبی (ص) محله کوی دانشگاه تهران، اظهار کرد: معتقدم مساجد باید برای همه اقشار جامعه باشند و همه بتوانند از آن‌ها استفاده کنند و در قبال آن احساس مسؤولیت داشته باشند، زیرا که این مکان مقدس نباید فقط محل عبادت بعضی از مردم باشند، بلکه مشکلات مردم باید از طریق مساجد حل شوند و رشد و تربیت آنان نیز از طریق مساجد انجام شود.

 

اکبری ادامه داد: وقتی مساجد به‌عنوان بنیادی‌ترین نهاد دینی و مدنی تحکیم یابند، آحاد مردم به آن‌ها مراجعه می‌کنند، زیرا در کنار نیازهای معنوی و عبادی، مطالبات مادی و روزمره خود را نیز از طریق مساجد تأمین‌شده می‌دانند.

 

 

 

کد خبر 617578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha