به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر تهران، بررسی مشکلات و خواسته های شورایاری، هیئت امناء و اهالی محلات شهر تهران درکمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران توسط پیرهادی رئیس کمیته نظارت از 17/11/92 آغاز شد. در این راستا کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران به منظور تسریع در روند رسیدگی و مرتفع نمودن مشکلات و خواسته های اهالی محترم، با یاری اعضای محترم شورایاری و هیئت امناء محله جهت مرتفع نمودن وپیگیری مشکلات اهالی محلات شهر تهران همزمان با دوره جدید شورایاری اقدام به بررسی مشکلات مردم نمود.
در این راستا مشکلات و مطالبات شورایاری، هیئت امناء و اهالی محلات به صورت مجزا و تفکیک شده در حوزه عمران، حمل و نقل و ترافیک، حوزه خدمات شهری و محیط زیست، حوزه معماری و شهرسازی، حوزه اجتماعی و فرهنگی و سایر نهادهای غیر مرتبط با شهرداری سبب میشود که کمیسیون های مختلف شورای اسلامی شهر تهران و معاونت های مختلف شهرداری تهران و نهاد های دولتی و غیردولتی به منظور برنامه ریزی و آینده نگری جهت استفاده در طرح های پژوهشی، عمرانی و مدیریت شهری بتوانند بهر کافی را از خواسته ها و مطالبات واقعی مردم بدانند.
با توجه به اینکه کلیه موارد گزارشی به صورت علمی- پژوهشی و آماری تهیه گردیده است شهرداری می تواند از آمار ارائه شده در تهیه لوایح ارسالی به شورا استفاده نموده و شورای اسلامی شهر نیز طرح ها و لوایح را بر مبنای اطلاعات آماری و خواسته های شهروندان تنظیم گردیده است، مصوب نماید و در سیاستگذاری، بودجه ریزی و برنامه ریزی این امور لحاظ کند. همچنین این آمار می تواند راهگشای تصمیمات مدیریتی سایر دستگاههای مسئول در مجموعه مدیریت شهری شهر تهران باشد.
در حوزه عمران، حمل و نقل و ترافیک اصلاح هندسی معابر و تعریض خیابان ها به منظور ساماندهی ترافیکی و همچنین درخواست افزایش و احداث پایانه های اتوبوسرانی، BRT، مترو، تاکسیرانی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با میانگین بیش از 67 درصد در بین 112 محله بررسی شده جزو اولویت مطالبات محلات بوده است.
در حوزه خدمات شهری و محیط زیست، درخواست احداث و تجهیز بوستان ها و رسیدگی مناسب به فضای سبز محلات با 78 درصد و همچنین نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران خدمات شهری با میانگین 62 درصد در کلیه محلات بررسی شده جزو اولویت های این بخش می باشد.
در حوزه شهرسازی معماری میانگین بیشترین درخواست مربوط به تسریع در نوسازی بافتهای فرسوده، مشارکت بخش خصوصی و آگاه سازی مالکین از بسته های تشویقی با 31 درصد از 112 محله می باشد که از میان مناطق بررسی شده، منطقه 10 با 67 درصد، بیشترین مطالبه را در بین مناطق در این زمینه داشته است.
در حوزه اجتماعی و فرهنگی بیشترین مطالبه مربوط به احداث و تجهیز مجموعه های ورزشی با میانگین 82 درصد بوده و همچنین تجهیز، نوسازی و افزایش بودجه سرای محلات و تغییر تعرفه های انرژی مصرفی سرای محلات به تعرفه فرهنگی با 54 درصد در اولویت بعدی قرار دارد.
همچنین در خصوص سایر نهادها اولویت مطالبه محلات، حضور موثرتر نیروی انتظامی و استقرار کانکس نیروی انتظامی می باشد.
نظر شما