به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، مسجد نور در ضلع جنوبی میدان فاطمی و در مرکزیت شهر تهران قرار دارد، کار ساخت این مسجد از سال ۱۳۶۳ شروع شد و تا سال ۱۳۷۵ طول کشید.
به علت مرکزیت و موقعیت مناسب مسجد نور، این مسجد از همان ابتدای تاسیس مورد توجه بسیاری از مردم و مسوولان قرار گرفت به گونهای که بسیاری از مراسمهای ختم افراد معروف یا مسوولان در این مسجد برگزار شده و می شود.
در همین راستا هیئت امنای این مسجد بر آن شدند تا این مسجد را به امکانات جانبی همانند درمانگاه و صندوق قرضالحسنه و دیگر امکانات مجهز کنند تا با توجه به استقبال بیشمار مردم از آن، خدمات درمانی نیز به نمازگزاران و مراجعه کنندگان به مسجد نور ارایه شود.
ساخت درمانگاه مسجد نور از 10 سال قبل تاکنون با موانعی روبرو شده است، اما با همت هیئت امنای آن، قرار است به زودی به بهره برداری برسد.
در این باره فیروز برهان نجفی در گفت و گو با خبرنگار ما از بهره برداری درمانگاه مسجد نور در اردیبهشتماه سال ۱۳۹۶ خبر داد و گفت: ساخت این درمانگاه از 10 سال قبل در زمینی به مساحت دو هزار و 200 متر مربع در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به صرف اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 300 میلیون تومان برای ساخت این درمانگاه، اظهار کرد: هزینه ساخت درمانگاه مسجد نور در میدان فاطمی توسط هئیت امنای آن پرداخت شده است.
مدیر پروژه ساخت درمانگاه مسجد نور، تامین رفاه حال مردم منطقه را از اهداف ساخت آن دانست و افزود: تمام درمانگاه های این منطقه خصوصی هستند و هزینههای درمان در آنها بالا است، به همین جهت خیرین برای تامین رفاه حال شهروندان تصمیم به ساخت این درمانگاه خیریه گرفتند.
نجفی با اشاره به بخشهای این درمانگاه، گفت: در صورتی که این درمانگاه به بهرهبرداری برسد، بخشهایی چون آزمایشگاه، رادیولوژی به صورت نیمه تخصصی در آن فعالیت خواهند کرد.
وی در رابطه با دلیل تاخیر افتتاح این درمانگاه، گفت: ساخت این بنا در کوچه غفاری با حمایت هیئت امنای این مسجد آغاز شد و قرار بود که ظرف دو سال به بهرهبرداری برسد، اما به دلیل برخی مشکلات، ساخت آن بیش از 10 سال به طول انجامید.
مدیر مسجد نور، شلوغی منطقه را از دلایل تاخیر در تکمیل و بهره برداری از این درمانگاه خیریه دانست و گفت: شهرداری نیز نه تنها مساعدتی برای رفع موانع ساخت این درمانگاه نداشته است، بلکه خود مشکلاتی هم برای ساخت این درمانگاه ایجاد کرد و موجب به تاخیر افتادن اتمام ساخت آن شد.
نجفی، ساخت مراکز درمانی و درمانگاهها را در نزدیکی مساجد، لازم و ضروری دانست و گفت: چنین اقدامی موجب اهتمام به سلامت مردم و عاملی برای توجه بیشتر به مساجد می شود.
نظر شما