جهت نشر و احیای فرهنگ زکات، از هیچ کوششی فروگذار نکنیم

خبرگزاری شبستان: دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد خوزستان، تزکیه نفس انسان از آلودگی، رشد و تعالی معنوی و از بین رفتن بخل را از جمله آثار مهم پرداخت زکات دانست و اظهار داشت: جهت نشر و احیای فرهنگ زکات، از هیچ کوششی فروگذار نکنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام عبدالرضا دغاغله، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد خوزستان، در سومین همایش زکات بهبهان که در تالار ارشاد این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت پرداخت زکات از دیدگاه اسلام گفت: زکات طبق اعتقادات ما متعلق به پیامبر(ص) و امام معصوم(ع) و در زمان غیبت هم متعلق به ولی فقیه است.

 

وی با بیان اینکه لذا کسی نمی تواند بدون اذن ولی فقیه راساً خود مبلغ زکات را صرف کند، افزود: در قرآن کریم زکات 59 بار ذکر شده که 27 بار آن به همراه نماز آمده و این نشان دهنده اهمیت زکات است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین آثار و برکات فردی و اجتماعی و دنیوی و اخروی ادای فریضه زکات پرداخت و اضافه کرد: تزکیه نفس انسان از آلودگی، رشد و تعالی معنوی و از بین رفتن بخل از جمله آثار مهم پرداخت زکات است.

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی، با اشاره به اینکه اگر زکات دادیم، خیری است که نصیب خودمان کرده ایم و نباید بر کسی منت بگذاریم، تصریح کرد: ریشه کن شدن فقر و اجرای طرح های عام المنفعه از برکات اجتماعی زکات است.

 

وی با استناد به عملکرد کاشت گندم آبی و دیم و میزان گندم تولیدی استان در سال زراعی 95-94، عنوان کرد: مجموع مبلغ زکاتی که باید پرداخت می شد ۷۱/۷ میلیارد تومان ولی آنچه که محقق شد و کشاورزان استان پرداخت کردند، هشت میلیارد تومان بود که اختلاف زیادی با مبلغ پیش بینی شده داشت.

 

حجت الاسلام دغاغله، ابراز کرد: کم کردن این فاصله می طلبد که همه با هم دست به دست هم دهیم و در جهت نشر فرهنگ و احیای این واجب فراموش شده از هیچ کوششی فروگذار نکنیم تا بتوانیم دین خود را نسبت به این فریضه ادا کنیم.

 

کد خبر 616877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha