به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، خسرو فرخی رشتهرودی، مدیر کارخانجات صنایع پوشش ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تاریخچه تشکیل کارخانجات صنایع پوشش ایران، اظهار کرد: گروه کارخانجات صنایع پوشش ایران در چهار بخش ریسندگی، مخمل، حوله و صنایع در سال 53 توسط حاجی برخوردار تاسیس شده است.
وی با اشاره به اینکه در ابتدای راهاندازی شرکت قرار بود، با ایجاد 12 شرکت زیرمجموعه تمام پوشاک یک انسان را به طور کامل تولید کند، افزود: در دهه 70 خورشیدی کارخانجات صنایع پوشش ایران دارای 3 هزار و 500 نفر نیرو بود و نمایندگیهای شرکت در سراسر کشور فعال بود.
فرخی رشتهرودی تصریح کرد: همزمان با سال 83 و فعالیت یک هزار و 200 کارگر در این مجموعه تولیدی، برابر اصل 44 قانون اساسی و از طریق بانک صنعت ومعدن، این کارخانه به بخش خصوصی واگذار شد.
مدیر کارخانجات صنایع پوشش ایران تاکید کرد: متاسفانه پس از واگذاری به بخش خصوصی، به دلیل ناکارآمدی و غیر متخصص بودن سرمایهگذاران، عدم تهیه مواد اولیه و عدم پرداخت مطالبات کارگران، این کارخانه به حالت نیمه تعطیل درآمد.
وی ادامه داد: برف سال 83 نیز باعث شد 18 هکتار از سقف سالنها به صورت نیمه یا کامل ریخته شود و همین عامل نیز سبب خوشحالی بخش خصوصی شد.
فرخی رشتهرودی به خسارات گسترده بخش خصوصی به کارخانه پوشش اشاره کرد و گفت: فروش ماشینآلات و ضایعات کارخانه به غیر و عدم پرداخت معوقات کارگری سبب تحسن کارگری در این کارخانه شد.
مدیر کارخانجات صنایع پوشش ایران خاطرنشان کرد: شورای تامین گیلان در سال 85، حکم خلعید بخش خصوصی را صادر کرد و کارخانجات مذکور به شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند واگذار شد و این شرکت به سرعت همه مطالبات کارگری را پرداخت کرد.
وی بیان کرد: بخش خصوصی برای بار دیگر در سال 90 با حکم دادگاه ورود کرده و بخش دولتی را خارج کرد و دوباره مشکلات مختلف گریبانگیر کارخانجات صنایع پوشش شد.
فرخی رشتهرودی با اشاره به اینکه در اسفند ماه سال 91 شورای تامین شهرستان رشت شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند را مکلف به حفظ مالکیت در جلوگیری از بین بردن بیتالمال در کارخانجات صنایع پوشش ایران کرد، افزود: شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند تمام مطالبات کارگران و تامین اجتماعی کارخانجات صنایع پوشش ایران را پرداخت کرده است.
مدیر کارخانجات صنایع پوشش ایران با تاکید بر اینکه همه کارگران رسمی کارخانه مذکور بازنشسته شدند و تنها هشت نفر به دلیل نداشتن احراز صلاحیت نتوانستند بازنشسته شوند، تصریح کرد: با توجه به زیرساختهای مناسبی که هماکنون در کارخانه پوشش وجود دارد، آمادگی کامل برای احیای آن وجود دارد.
وی با اشاره به فراز و نشیبهای چند سال گذشته این شرکت در گیلان، اذعان کرد: با برنامهریزیهای انجام شده و دستگاههای جدید و پیشرفته، ظرفیت اشتغالزایی 300 نفر در کارخانجات صنایع پوشش ایران مهیا شده است.
نظر شما