فرهاد فلاحتی در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: مساجد در دین اسلام به عنوان پایگاه مردمی و منشاء توسعه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مطرح بوده اند.
وی با بیان اینکه مساجد همواره منشاء خیر و برکات بوده اند و تمام فعالیت های حکومتی از آنجا شکل می گرفته است، افزود: مسجدالنبی، مساجد کوفه، مکه، کربلا و ... همواره شاهد رویدادهای بزرگ تاریخی بوده اند.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ۱۸ اسفند سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری گفت: کانونهای فرهنگی هنری مراکز بسیاری مهمی هستند که در انقلاب پایه ریزی شد و موجب شد که عده ای از جوانان با مدیریت ائمه جماعات و هیات امنای مساجد، زمینه انجام کارهای فرهنگی هنری را در این اماکن مقدس فراهم کنند.
وی تاکید کرد: جایگاه این کانونها به دلیل اینکه با مشارکت مردمی فعال هستند و به مردم خدمات ارائه می دهند، بسیار موثر و ارزشمند هستند.
فلاحتی با بیان اینکه مساجد مکانی برای عبادت صرف نیست بلکه باید امروز نیز همچون صدر اسلام باید به قرارگاه بزرگ مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی تبدیل شود، ادامه داد: امروز تعداد پایگاه هایی که با این رویکرد در کشور مشغول ارائه خدمات به مردم هستند، کم است.
وی گفت: هر کانون در هر مسجد با یک رویکرد فعالیت می کند که بر همین اساس در برخی از نقاط استان این کانونها، موفق تر و در برخی از نقاط دیگر ضعیف تر عمل کرده اند.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بر شناسایی نقاط ضعف و قوت تاکید کرد و اظهار داشت: باید نقاط قوت کانونهای فرهنگی هنری تقویت و نقاط ضعف برطرف شود.
وی از تلاش فعالان کانونهای فرهنگی هنری مساجد که در گمنامی و با وجود کمبود بودجه فعالیت می کنند، قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد: افزایش اعتبارات این نهاد فرهنگی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد مورد توجه قرار بگیرد.
نظر شما