رضا براتی زاده ، مسئول امور مساجد شهرستان ملایر به خبرنگار شبستان گفت: بیان و شرح سرگذشت زندگانی ام البنین، بنا به ماجراها و پیشامدها و از همه مهمتر، امتحانات او توسط خدا، جهت اثبات خلوص نیت و درجه ولایتمدار بودن این شیرزن انقلابی، از همه نظر ارزشمند خواهد بود.
وی افزود: سخن گفتن از برخوردهای مؤدبانه و معرفت آمیز او در برخورد نزدیک با خاندان ولایت و احترام شدید او به این خانواده و آموزش آن به فرزندان خود، نمونه کاملی از تربیت ولایی در عصر حاضر است.
وی ادامه داد: امروز امالبنین(س) الگوی مادران شهید جهان اسلام است تا به تأسی از این اسوه صبر و استقامت شهادت فرزندانشان در راه اسلام را افتخار خویش میدانند و صبرپیشه کرده تا اجر خود را از خداوند یکتا بگیرند.
۱۳ جمادیالثانیة سالروز وفات حضرت امالبنین(س)، مادر علمدار دشت کربلاست. مادر چهار شهید که وقتی خبر شهادت فرزندانش را شنید اول از حال امام حسین(ع) پرسید و سپس از سرنوشت فرزندانش.
آری در آغوش چنین مادری عباس(ع) علمدار پرورش یافت و به همراه سه برادرش در رکاب امام تا آخرین قطره خون دفاع کرد و نمونه آن در ایران اسلامی نیز وجود دارد که مادران بزرگواری چندین فرزند خود را در راه دفاع از اسلام فدا کردند تا این اسلام زنده بماند و به انقلاب حضرت مهدی(عج) ختم شود .
مراسم عزاداری وفات حضرت ام البنین (ع) یکشنبه ( 22 اسفند) با سخنرانی استاد اخلاق آیت الله احمدی خویی از قم و مداحی کربلایی حامد صادقپور برگزار می شود.
نظر شما