به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، مریم جمشیدی مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری مازندران امروز(18اسفند) در نشست خبری ویژه هفته زن در آستانه فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر،عنوان داشت: فعالیت های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری منحصر به مناسبت ها نیست بلکه این برنامه ها در طول سال اجرا می شود.
وی به برگزاری نشست های تخصصی زنان فرهیخته در شهرستانها در بازه زمانی آبان تا آذرسال 95، برگزاری مسابقات فرهنگی در دستگاه ها و برپایی کارگاه های آموزشی اشاره کرد و خاطرنشان شد: این برنامه ها از جمله فعالیت هایي است که در سال ۹۶ هم ادامه دارد.
جمشیدی با بیان اینکه مباحث آموزشی در حوزه تحکیم خانواده با برگزاری یکصد نشست تخصصی به میزبانی شهرستان قائمشهرارائه شده است، گفت: این دوره های آموزشی با عنوان همایش خانه مهر برگزار می شد.
وی با اعلام اینکه ۸۵۰ کارگاه آموزشی در سال جاری در بحث تحکیم خانواده برگزار شده ، افزود: همچنین برگزاری 810همایش نظیر گردهمایی بانوان بازنشسته غرب استان در کارنامه اداره کل اموربانوان و خانواده استانداری مازندران مشاهده می شود.
مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری مازندران با اعلام اینکه در سال جاری ۹۰۰ جشنواره زوج های خوشبخت در سطح استان برگزار شد، اظهار داشت: کمک به زنان کار آفرین در قالب برپایی نمایشگاه های توانمندی های بانوان مورد توجه این اداره کل است.
جمشیدی با بیان اینکه یکی از مهمترین مطالبات زنان کارآفرین استان در طول سالها راه اندازی بازارچه دائمی بوده است، گفت: در سال ۹۵ بازارچه دائمی در شهرهای بابلسر و تنکابن افتتاح شد و برنامه ریزی ها جهت گلنگ زنی این بازارچه در آمل انجام شده است.
وی به راه اندازی سرای دائمی صنایع دستی ویژه زنان کارآفرین در ساری با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران اشاره کرد وگفت: ۲۰ غرفه بصورت رایگان با هدف توانمند سازی و کسب درآمد، در اختیار بانوان قرار گرفته است.
جمشیدی با بیان اینکه هفته گذشته نمایشگاه مازرونی سره در 130غرفه و با حضور 170نفر در محل نمایشگاه های بین المللی قائمشهر برپاشده بود، یادآورشد:این نمایشگاه با هدف حمایت از زنان کارآفرین، شناساسی فرهنگ بومی و غنی و سنتی مازندران، ایجاد فرصت برای افراد جویای کار و تسهیل ادامه فعالیت زنان کارآفرین برپا شد.
وی به برپایی نمایشگاه پوشش ایرانی – اسلامی با هدف نهادینه شدن عفاف و حجاب در شهرستان های استان اشاره کرد و بیان داشت: حمایت از زنان روستایی مطابق با اولویت های روستاها با همکاری دهیاران مورد توجه این اداره کل است.
جمشیدی، با بیان اینکه رفاه بانوان در برنامه های اداره کل اموربانوان و خانواده استانداری مازندران مورد توجه است، گفت: پارک بانوان قائمشهرامسال راه اندازی شد و در شهرهای فریدونکنار و بهشهر هم پارک ویژه بانوان شکل گرفته است.
وی، با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه به موضوع سلامت بانوان و تحکیم خانواده توجه شده است، اظهار داشت: امسال به همت این اداره کل بیش از ۲ هزار و ۹۵۵ برنامه در بحث تحکیم خانواده و ۸۵۰ برنامه در قالب کارگاه آموزشی برگزار شده است.
جمشیدی، برنامه هایی که به همت فرمانداری های بیست و دو گانه استان در قالب کارگاه های آموزشی، نشست ها، مراسم تجلیل و تقدیر، اطلاع رسانی ها ، تبلیغات، بازدید ها، خدمات و رفاهی برگزار می شود را بیش از یکهزار و ۲۵۶ برنامه اعلام کرد وگفت: همچنین تعداد یکهزار و 541برنامه به همت مشاوران امور بانوان دستگاه های اجرایی استان ویژه هفته زن برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به کاهش یک درصدی طلاق در استان، یادآورشد: ۴۸درصد از طلاق های استان در دوران نامزدی و ۵ سال اول زندگی اتفاق می افتد.
جمشیدی گفت: امسال یکهزار و 678کارگاه آموزشی در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شده است.
وی از برگزاری مراسم تجلیل از 40بانوی برتر استان در حوزه های مختلف 22اسفند ماه جاری از ساعت 15با حضور استاندار مازندران در سالن تامین اجتماعی خبر داد.
جمشیدی با بیان اینکه مازندران جوان ترین زنان سرپرست خانوار را دارد، افزود: عمده این سرپرست خانوارها بالای 30سال سن دارند.
نظر شما