حجت الاسلام علی عباسی به مناسبت 18 اسفند سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد اصلی لازم است و با توجه به اینکه انسان به طور ذاتی از هنر تأثیر می پذیرد و انتقال آموزه های دینی به واسطه هنر بزرگترین راه تبلیغی است کانون ها می توانند در این زمینه پیشقدم باشند.
وی ادامه داد: الحمدالله سال هاست که در کنار مساجد، کانون های فرهنگی هنری فعالیت های خوبی را دارند به خصوص در حوزه کتابخوانی و مطالعه و یکی از راه های جذب جوانان به مساجد هم ترویج کتابخوانی و فعالیت های فرهنگی و هنر است که این امر در جذب و ارتباط با مردم موثر است.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین در خصوص موفقیت اقدامات کانون های فرهنگی هنری مساجد اضافه کرد: اگر بخواهیم موفقیت کانون ها را ارزیابی کنیم نیاز به کار تحقیقی است ولی با توجه به اطلاعاتی که در خصوص فعالیت این کانون ها داریم، اقدامات این مجموعه به صورت نسبی موفقیت آمیز بوده است.
وی تصریح کرد: بهترین راه تأثیرگذاری کانون ها ارتباط با امام جماعت، هیئت امنا و پایگاه بسیج است زیرا این مجموعه ها در مسجد همه یک کار را انجام می دهند و اگر در جایی با هم هماهنگ نباشند کارشان به مشکل برمی خورد و با توجه به اینکه مخاطبان شان یکی است اگر هماهنگ با هم عمل نکنند فعالیت یکدیگر را خنثی می کنند.
حجت الاسلام عباسی تأکید کرد: بنابراین کانون های مساجد، پایگاه بسیج، هیئت امنا و امام جماعت باید با هم ارتباط صمیمی داشته باشند و همدیگر را رقیب ندانند بلکه باید به این نکته توجه داشته باشند که همه آنها دارند یک کار را در مسجد انجام می دهند و باید با هم مشارکت داشته و هماهنگ باشند.
وی با اشاره به نقش کانون ها در ترویج زندگی های آسان و دوری از تجمل گرایی اظهار کرد: با توجه به اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد بیشتر با قشر جوان در ارتباط هستند و با این قشر سروکار دارند بنابراین می توانند با فعالیت های فرهنگی و هنری زندگی ساده، ازدواج آسان و دوری از تجمل گرایی را ترویج دهند.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین اعلام کرد: کانون ها می توانند در محله خود زوج های موفقی که ازدواج آسان داشته و زندگی ساده دارند را به مردم معرفی کنند و همچنین ملاک ها و معیارهای ازدواج آسان و زندگی های ساده را با اقداماتی نظیر نصب پوستر و غیره تبلیغ کنند و در واقع به شکل هنرمندان می توانند این موارد را برای مخاطبان خود به ویژه جوانان تبیین کنند.
وی با اشاره به نقش کانون های مساجد در ترویج اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: در این زمینه هم کانون های مساجد می توانند نقش داشته و موفق باشند به طوری که ما شاهد بودیم در ایام تابستان برخی از کانون های مساجد برای مخاطبان خود کلاس هایی نظیر آموزش صنایع دستی، سفال گری، خیاطی و غیره را داشتند که این امر در اشتغال زایی و استفاده از تولید داخلی اثرگذار است.
نظر شما