تا مجاهد خوبی نباشیم نمی‎توانیم عمار ولایت باشیم

خبرگزاری شبستان: موسس مرکز تخصصی خطابه امیر بیان گفت: مهم‎ترین کار اخلاقی، یاری ولی زمان است که صدای «این عمار» او بلند نشود و اگر ولی تنها شود با خودسازی به هیچ جایی نمی رسیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان٬ حجت الاسلام امین حقیقت نژاد، موسس مرکز تخصصی خطابه امیر بیان با تاکید با طرح این سوال که هدف از جلسات اخلاق چیست؟ گفت: اگر هدف از جلسات اخلاق رسیدن به بهشت خدا باشد که این نوعی خودخواهی است و اگر هدف این باشد که فرد، خود را برای یاری ولی آماده کند، وضع متفاوت می‎شود.

 

وی گفت: بحثی که در جلسات اخلاق از آن غفلت شده است و از افراد نمی‎خواهند که در کنار همه عبادت‎ها و خودسازیها و رشد اخلاقی و کسب تقوی، وسط میدان رفته و از ولی دفاع کنند، است و نمی‎گویند که اگر ولی تنها شد، تو با خودسازی به هیچ جایی نمی رسی.

 

حجت الاسلام  حقیقت نژاد تصریح کرد:  مهم‎ترین کار اخلاقی، یاری ولی زمان است که صدای "این عمار" او بلند نشود، ما در طول دوران مبارزه و پس از پیروزی انقلاب تا زمان ارتحال امام یک بار هم صدای «این عمار» او را نشنیدیم. در سال 61 بعد از تدوین قانون اساسی و گنجاندن اصل ولایت فقیه در آن و انتظام یافتن کارها، شهید بهشتی برای رفتن به قم و اشتغال به کار درس و مباحث حوزه از امام اجازه می‎گیرند. امام مخالفت کرده و می‎گویند اگر شما بروید پس من با چه کسی کارهای انقلاب و نظام را دنبال کنم و به چه کسی تکیه کنم؟ و شهید بهشتی از تصمیم خود منصرف می شود.

 

موسس مرکز تخصصی خطابه امیر بیان افزود: ما طلبه‎ها جایگاه خود را در جامعه چگونه و در کجا می‎بینیم؟ آیا اصلا جایگاهی برای خود قائل هستیم یا خیر؟ اگر جایگاهی قائل نیستیم که باید به روش خود ادامه داده و دور خود بچرخیم و درس خود را کلمه به کلمه بخوانیم.

 

وی گفت: اگر جایگاهی برای خود قائل هستیم و آن جایگاه غیر از این است که عمار ولایت شویم، عِرض خود می‎بری و زحمت ما می‎داری، حوزه علمیه قبل از انقلاب هم بود و فرقی هم با زمان کنونی نداشت، ما شرمنده امام زمان هستیم چون فریاد «این عمار» مقام معظم رهبری بلند شد و حوزه علمیه در خواب بود، کسی تکان نخورد، ما باید از غصه دق می‎کردیم از این که ولی زمان با وجود صد هزار طلبه احساس تنهایی کرده است. 

 

وی در ادامه سخنان خود با توجه به نقش فاطمیه و درس یاری ولی که از حضرت زهرا می‎گیریم اظهار داشت: ایام فاطمیه و محرم درس مهمی دارد و آن این که زنان جامعه رسالتی بر عهده دارند و آن رسالت  این است که از کسانی که در میدان هستند می‎پرسد؛ تا چه حد حاضر به ایستادگی در دفاع از مقام ولایت هستی؟ و حضرت زهرا ثابت کرد این حرکت در جایی که مردان حاضر به فداکاری نیستند، یک حرکت کاملا زنانه است، بعد از رحلت پیامبر کاری از دست یاران نزدیک علی(ع) بر نمی‎آید و تنها کاری که امثال ابوذر و سلمان و مالک و مقداد و عمار می‎توانند انجام دهند تحصن در منزل امیرالمومنین است و اینجا باید یک زن برای دفاع از ولایت وارد میدان شود، در این مورد باید یک نگاه ویژه‎ای به فاطمیه داشته باشیم.

 

حجت الاسلام  حقیقت نژاد تصریح کرد:  آیه 24 سوره توبه می فرماید: «ای پیغمبر به مردم بگواگر پدران و مادران و فرزندان و عشیره و تجارتی که از کساد شدنش می‎ترسند و خانه‎هایی که در آن ساکن هستند و به آن راضی هستند از خدا و رسولش و جهاد در راه خدا محبوبتر است، بروند به دنبال کار خود که خدا فاسقین را هدایت نمی‎کند.» یکی از وظایف ما، جهاد در همه زمینه‎ها است.

 

وی خاطر نشان کرد: ما تا مجاهد خوبی نباشیم نمی‎توانیم عمار ولایت باشیم، حقیقتا ما در حال جنگ هستیم و مقام معظم رهبری هم فرمودند که من شمشیر دست گرفته و چپ و راست می‎زنم، این اوج غربت ولی است که در موقع جنگ وسط میدان بایستد، ولی باید عقب بایستد و فرماندهی کند، وقتی که ولی وسط میدان باشد یعنی این که سرباز ندارد و تنها است. 

 

کد خبر 615541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha