حوزه‌های علمیه به کانون‌های فرهنگی هنری مجهز  شوند

خبرگزاری شبستان: مسئول حوزه علمیه باقرالعلوم (ع) گفت: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای راه‌اندازی این کانون‌ها در تمام مدارس علمیه کشور، برنامه‌ریزی کنند.

خبرگزاری شبستان: شورای عالی انقلاب فرهنگی، در سال 1372 به منظور استفاده از ظرفیت تمام نیروهای مسجدی، مجوز راه‌اندازی کانون‌های فرهنگی هنری در مساجد را صادر کرد و تاکنون، حدود 23 هزار کانون فرهنگی هنری در کشور راه‌اندازی شده است.

 

خبرنگار ما به منظور بررسی بیشتر فعالیت‌های این کانون‌ها و جایگاه آن‌ها در مهندسی فرهنگی و تربیتی کشور، گفت‌و‌گویی با تعدادی از مسئولان، کارشناسان و ائمه جماعات کشور داشته است که در این نوبت مشروح نظراتِ حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسین مطهری یزدی (مطهری فرد)؛ مسئول حوزه علمیه باقرالعلوم (ع) تهران می‌آید.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین مطهری یزدی فعالیت نهادهای گوناگون در مساجد مانند پایگاه بسیج، دارالقرآن و کانون‌های فرهنگی هنری را موجب جذب گروه‌های بیشتری از مردم به آموزه‌های قرآن و عترت دانست و گفت: هر نهادی با ویژگی‌ها و شرایط خود می‌تواند بخشی از جامعه را جذب کند بنابراین وجود هر یک از آن‌ها ضروری و موثر است.

 

https://media.shabestan.news/old/fa/Original/1395/12/17/IMG11245696.jpg

 

وی فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در مساجد را به دلیل عضویت نوجوانان و جوانان در آن‌ها، بسیار مفید و موثر دانست و افزود: فعالیت این کانون‌ها باید برای مردم، بیشتر اطلاع‌رسانی شوند زیرا با وجود اثرات بسیار آن، هنوز گروه‌هایی از مردم با این نهاد که از دستاوردهای انقلاب اسلامی است، آشنا نیستند.

 

مسئول حوزه علمیه باقرالعلوم (ع) خاطرنشان کرد: هدایت مردم به صراط مستقیم به طرق و ابزار مختلف مانند هیئات مذهبی، درالقرآن‌ها و کانون های فرهنگی هنری ممکن است، بنابراین همانطور که هیئات در کشور فراگیر شدند، باید این کانون‌ها نیز در تمام مراکز دیرپای دینی مانند مساجد و حوزه‌های علمیه و حتی حسینیه‌ها نیز راه‌اندازی شوند.

 

نهادهای مسجدی، برنامه‌ریزی مستمر، خلاقانه و پویا داشته باشند

مطهری یزدی گفت: تمام نهادهای مسجدی یک هدف یعنی رساندن مردم به عبودیت خداوند را دنبال می‌کنند، بنابراین نام‌های مختلف این نهادها به تنهایی نمی‌تواند کاری از پیش ببرد بلکه باید برنامه‌ریزی مستمر، خلاقانه و پویا داشت، وگرنه "با عسل، عسل گفتن، دهان، شیرین نمی‌شود."

 

وی با اشاره به نقش کانون‌های فرهنگی هنری در نشر و تبیین آموزه‌های دین برای مردم به ویژه جوانان، گفت: گسترش فعالیت این نهاد انقلابی، یک ضرورت است و جالی خالی آن در حوزه‌های علمیه احساس می‌شود، بنابراین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد برای راه‌اندازی این کانون‌ها در تمام مدارس علمیه کشور‌ برنامه‌ریزی کنند.

 

 

 

کد خبر 615328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha