بازگشت ۱۱۰ هزار دانش آموز سیستانی بازمانده از تحصیل به کلاس درس

خبرگزاری شبستان:استاندار سیستان و بلوچستان از بازگشت ۱۱۰ هزار دانش آموز سیستانی بازمانده از تحصیل به کلاس درس خبر داد و گفت:همچنین برای ۳۵ هزار نفر فاقد شناسنامه توانستیم با نقش آفرینی و فعالیت بانوان برای ۲۱ هزار نفر از آنان شناسنامه صادر کنیم .

به گزارش خبرنگار شبستان، علی اوسط هاشمی ،استاندار سیستان و بلوچستان امروز در نخستین کنگره ملی زنان موفق ایران که در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد گفت: تلاش کرده‌ایم با تکیه بر شعور و آگاهی انسان‌ها در سیستان و بلوچستان کار کنیم. یکی از رویکردهای ما در این استان تغییر نگاه به یکدیگر بوده است و کوشش شده که از سیستان و بلوچستان به عنوان یک استان محروم یاد نشود؛ بلکه به عنوان استانی شناسایی شود که می‌توان نقش خود را ایفا کند.

 

وی با بیان اینکه ثروت جوامع، انسان‌ها هستند بیان کرد: به جریان انداختن هر ثروتی توسط انسان‌ها امکانپذیر است و ما توانسته‌ایم این نگاه را در سیستان و بلوچستان جا بیاندازیم. پیش از این گمان می‌شد که استان سیستان و بلوچستان صرفا یک استان امنیتی است اما ما تلاش کرده‌ایم فضای توسعه‌ای را در آن شکل دهیم و فضای حاکم بر آن دوستی است و در تلاش برای کسب فرصت‌ها و جریان سازی هستیم.

 

هاشمی با بیان اینکه نگاه ما به انسانیت باید فارغ از هرگونه تبعیض نگرش به قوم و جنسیت باشدخاطر نشان کرد: برپایه این نگرش توانسته ایم تعادل را در سیستان با تکیه بر شعور و آگاهی انسان شکل داده تا انسان قامت منطبق بر مردمان خویش برای نقش آفرینی در توسعه به دست آورد.
 

وی افزود: اولین حرکت ما در این استان رفع تبعیض بود و اولین خانم به عنوان معاون استاندار در سیستان و بلوچستان در تاریخ ایران منصوب شد و دو خانم به عنوان فرماندار منصوب کردیم و یک خانم از قوم بلوچ و دیگری از بلوچستان است و اینها توانسته اند افتخارآفرینی کنند.خوشحالم موجی از جمعیت زن و مرد برای اولین بار در مراسم معارفه این معاونان شرکت کردند و شیر زنان این دیار هم خود نقش آفرین هستند.

 

استاندار سیستان با بیان اینکه بیش از 110 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کردند اظهار کرد: با کمک دولت و نگاه ویژه وزرای آموزش و پرورش دولت یازدهم توانستیم 110 هزار کودک 9 و 10 ساله را در کلاس‌های اول جا بدهیم.

 

وی تصریح کرد: اگر به توسعه بر محور انسان و اقتصاد مقاومتی باور داریم باید به نقش انسان‌ها در تحقق این اهداف بسیار توجه کنیم و آن را ارجح به قوم و جنسیت آنان بدانیم.

 

استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: امروز فضای حاکم بر استان فضای مهر و دوستی و فضایی برای ساختن و رقابت بر پایه جلب فرصت ها و جریان سازی است و امروز این فضا را در استان می بینیم و با افتخار اعلام می کنم که رئیس جمهوری 10 اسفند به این استان آمدند و گاز را به زاهدان آوردند و این نشان از نوعی بی عدالتی و گریز از برنامه و گریز از نگاه منصفانه به حق مردم من بوده است که از گاز بهره مند نبودند.
 

هاشمی تصریح کرد: همچنین در فروردین ماه اگر همراهی شکل گیرد برای چهارمین بار میزبان رئیس جمهوری خواهیم شد تا پروژه هایی در قامت منطقه ای و ملی را افتتاح کند.

 

وی افزود: در فروردین ماه سال 96 برای چهارمین بار به منظور افتتاح پروژه‌های منطقه‌ای و ملی میزبان رئیس جمهور خواهیم بود. این در حالیست که به تازگی خانه‌های مرکز استان دارای گاز شده‌اند اما مدت‌های زیادی است که در بسیاری از شهرها شهروندان از این امکانات بهره می‌برند.

 

استاندار سیستان با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف ما رفع تبعیض و نقش دادن به کسانی بوده است که دل در گرو کشور خود و پیشرفت آن دارند. گفت:در حال حاضر تعداد قابل توجهی از اقوام مختلف در استان سیستان و بلوچستان ایفای نقش می‌کنند و اولین بانوی معاون استاندار پس از پیروزی انقلاب اسلامی در استان سیستان و بلوچستان منصوب شد و در حال حاضر دو بانو نیز به عنوان فرماندار مشغول فعالیت هستند. من معارفه این افراد را در مسجد برگزار کردم و زنان و مردان در این مراسم شرکت کردند. این کار باعث تغییر نگاه نسبت به زنان بود.

کد خبر 615172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha