مشارکت ۳۵ هزار همیار در «جهاد مهربانی» با  همکاری مساجد

خبرگزاری شبستان: دبیر طرح «جهاد مهربانی» قرارگاه جهادی امام رضا (ع) گفت: ۳۵هزار همیار با همکاری مساجد، به ۷۱ هزار نیازمند شناسایی شده در ۵۳ محله تهران ، خدمت‌رسانی می‌کنند.

احمد غلامحسینی در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با اشاره به طرح «جهاد مهربانی» گفت: از جمله بخش‌های این طرح «پردیس خدمت» است که بر اساس آن ۷۱ هزار نیازمند در شهر تهران شناسایی شده و با حضور در این پردیس‌ها در ۵۳ محله تهران، خدمت‌رسانی شدند و تا پایان هفته احسان و نیکوکاری نیز این ارائه این خدمات نسبت به آنان ادامه دارد.

 

وی با اشاره به اینکه بر اساس طرح «پردیس خدمت» که «مسجدمحور» است، برخی از خدمات اولیه به نیازمندان ارائه می‌شوند، افزود: همیاران شرکت کننده در این طرح با نذر وقت‌شان، مشاوره‌ و خدماتی در زمینه‌های پزشکی، حقوقی، اجتماعی و درسی و نیز نجاری، بنایی، مکانیکی و ... به نیازمندان ارایه می‌دهند.

 

دبیر طرح «جهاد مهربانی» خاطر نشان کرد: علاوه بر مواردی که بیان شدند، بر اساس این طرح مشخص شده است که هر یک از این همیاران چند روز در هفته و چه ساعتی از زمان خود را «نذر فرهنگی» می‌کنند و کسانی که بر اساس نیازشان به خدمت‌رسانی گسترده‌تری نیاز دارند، به مراکز دیگر منتقل می‌شوند.

 

غلامحسینی خاطر نشان کرد: اجرای طرح «جهاد مهربانی» صرفا مربوط به ۷۱ هزار نیازمند شناسایی شده نیست و دیگر کسانی که به این خدمات نیازمند دارند نیز می‌توانند با مراجعه به پردیس‌های این طرح جهادی در مساجد محله خود، در آن ثبت‌نام کنند.

 

وی گفت: دوره اول پردیس خدمت تا پایان دهه فجر آماده خدمت‌رسانی به مردم شد و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، هر مرکز روزانه میزبان ۱۰۰ تا ۱۵۰ مراجع بود و دوره دوم آن هم همزمان با هفته «احسان و نیکوکاری» با قدرت و قوت بیشتری پیگیری می‌شود.

 

دبیر طرح جهاد مهربانی با اشاره به اینکه علاقه‌مندان برای دستگیری از محرومان می‌توانند تا ۲۰ اسفندماه در این طرح، ثبت‌نام کنند، گفت: فاز دوم اجرای این طرح تا ۲۰ فروردین با حضور ۹ هزار نفر از جهادگران در قالب دانشجویی، طلاب و پزشکان به خوزستان اعزام می‌شوند و در این مناطق نیز به نیازمندان خدمات ارایه می‌کنند.

 

یادآور میشود؛ بر اساس آمار و اطلاعات مندرج در پایگاه‌های اطلاع رسانی، قرارگاه جهادی امام رضا (ع) با حضور جمعی از جوانان و با مشارکت جهادگران پیشکسوت و فعالان عرصههای اجتماعی به صورت خودجوش و مردمی از سال ۱۳۹۲ با اهداف مبارزه با فقر و محرومیتزدایی، حفظ کرامت انسانی، توسعه عدالت اجتماعی، ترویج حرکتهای جهادی، خدمترسانی به اقشار آسیب پذیر و محرومین، بسط و تعمیم گفتمان و فرهنگ مدیریت جهادی، حضور در بحرانها و حوادث برای کمک رسانی به اقشار آسیبپذیر، تربیت علمی و عملی جوانان مومن و متدین با حفظ روحیه جهادی و آشنایی با درد محرومین، در حوزه زیرساختهای بنیادین فرهنگی جامعه نظیر خانواده، حجاب و اوقات فراغت فعالیت خود را آغاز کرد.

کد خبر 615009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha