ورود آسیب های اجتماعی  با تغییر سبک زندگی بانوان خانه دار

خبرگزاری شبستان: یک آسیب شناس اجتماعی گفت: با ورود تکنولوژی سبک زندگی برخی از بانوان خانه دار تغییر کرده و شاهد آسیب های مختلف رفتاری، عاطفی هستیم.

مجید ابهری، آسیب شناس اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: پر کردن اوقات فراغت برای افراد بر اساس سبک زندگی، وظایف شغلی، مدیریت های زندگی، میزان درآمد و معیارهایی نظیر آن صورت می گیرد.

 

وی افزود: پر کردن اوقات فراغت در مورد زنان خانه دار که شغل اصلی آنان خانه داری و رسالت همسری و مادری است که یکی از بهترین و ارزشمندترین جایگاه ها برای بانوان است، متاسفانه به خاطر کمبود آموزش مهارت های زندگی در دوران تحصیل همچنین در کنار خانواده و فقدان برنامه های اساسی در این زمینه با توجه به تغییرات سبک زندگی تحت تاثیر شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی رژیم غذایی از غذاهای سنتی به فست فودی و خوراک های آماده تبدیل گشته است.

 

این استاد دانشگاه تصریح کرد: با وجود لوازم خانگی پرسرعت مثل ماکرو و امثال آن در بین بخشی از بانوان پخت و پز جایگاه سنتی خود را از دست داده و در این شرایط بانوان با وقت اضافی نیز روبرو هستند.

 

ابهری بیان کرد: با عنایت به گسترش تلفن همراه و شبکه های اجتماعی رشد چشمگیر تبلت، لب تاپ و اینترنت توسط آنان بخش اعظم وقت گروهی از زنان خانه دار با این گونه ابزار پر شده و گاه متاسفانه شاهد آسیب های مختلف رفتاری، عاطفی ناشی از کاربرد این اقلام می شویم.

 

وی ادامه داد: دوستی ها در ابتدا به روابط عاطفی عمیق تبدیل می‌گردد و اعتیاد به اینترنت منشا بیماری های روحی و عصبی می شود.

 

وی تاکید کرد: رسانه ها در صدر آنان صدا و سیما با آموزش و آگاه سازی و اطلاع‌رسانی در مورد زیان های یاد شده باید اجازه ندهند بانوان به عنوان نیمه اصلی جامعه و انرژی های گرانبها برای رشد خود و خانواده و کشور دچار مشکلات مختلف شوند که بسیاری از آنان قابل پیشگیری و کنترل است.

 

این آسیب شناس تصریح کرد: ارایه برنامه های متنوع و جذاب توسط رسانه های صوتی و تصویری برای بانوان، ایجاد گروه های دوستی، خانوادگی و همسایگی برای گفتگو و تبادل نظر و آموزش لازم، ایجاد تورهای گردشگری داخلی همچنین آموزش مهارت های برنامه ریزی و استفاده بهینه از وقت اهرم های ساده و ممکن در مقابله با آسیب های فراگیر بطالت وقت است.

 

وی تصریح کرد: در غیر این صورت تماشای تکراری سریال های بدآموز در شبکه های ماهواره ای نتایجی جز اختلافات عمیق برای خانواده ها نخواهد داشت.

کد خبر 614988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha