به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نشست خبری دومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای قرآن کریم عصر امروز با حضور خوش منش، دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در سالن اجتماعات سازمان فعالیت های قرآنی برگزار شد.
خوش منش، دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در ادامه این نشست گفت: با توجه به انتظارات رهبری از سازمان فعالیت های دانشگاهیان باید جنس و ماهیت کار متمایز از دیگر مسابقات و فعالیت های قرآنی در سطح کشور باشد.
وی با بیان اینکه قریب به 5 میلیون دانشگاهی در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: این در حالی است که اندکی از این تعداد در رشته های علوم قرآن و حدیث تحصیل می کنند و بسیاری از آنها نیز در رشته های دیگر مشغول هستند ولی به صورت های مختلف دغدغه سخن قرآن و پیام قرآن را نیز دارند.
خوش منش با بیان اینکه سازمان فعالیت های قرآنی دانشگاهیان باید این دغدغه ها شناسایی شوند و این چنین فعالیت هایی صورت گیرد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری می فرمایند جامعه دانشگاهی در تحریم ها آبروی کشور را حفظ کردند بنابراین باید اینگونه فعالیت های جهت تبیین مفاهیم قرآنی برگزار شود.
دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن با بیان اینکه در حال حاضر در نقطه مهم تاریخی و جغرافیایی ایستاده ایم و دوره های گذار و تحول مهمی را دیده ایم، تصریح کرد: بسیاری از کشورهایی که سابقه تاریخی محدودی دارند در خصوص تمدن اسلامی تحقیق می کنند در حالی که ایران و جامعه دانشگاهی از این موضوع عقب می باشد.
وی تاکید کرد: تمدن و مدنیت نیازمند روح و جان است و کالبد تمدن فرهنگ می باشد و در طول تاریخ کتابی فرهنگ سازتر و تمدن سازتر از قرآن وجود نداشته است در چنین عرصه ای نقش جامعه دانشگاهی و اساتید و محققان رشته های مختلف بسیار آشکار است.
خوش منش گفت: رصد تولید پژوهش های میان رشته ای قرآن کریم در ایران و کشورهای دیگر و تولیدات در قالب کتاب و مقاله از سوی سازمان فعالیت های دانشگاهیان انجام می گیرد و امیدواریم با این همایش ها گامی در جهت ارتقای تولیدات پژوهشی برداشته شود.
نظر شما