معاد باوری سبب رعایت حقوق اجتماعی و مانع ظلم به دیگران است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام رفیعی گفت: معاد باوری سبب رعایت حقوق اجتماعی و مانع ظلم به دیگران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام ناصر رفیعی استاد حوزه علمیه، شامگاه در دومین شب از مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) که با حضور رهبر معظم انقلاب و مردم عزادار و ولایتمدار در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: حضرت فاطمه(س) نزد خداوند دارای جایگاه بلند و رفیعی است.

وی افزود: حضرت زهرا(س) نزد ائمه معصومین(ع)، دارای منزلت و شان بسیار بالایی بودند، یکی از اصول حاکم در سیره حضرت زهرا(س) معادباوری ایشان بود.

حجت الاسلام رفیعی عنوان کرد: بسیاری از ناهنجاری‌ها، و گناهان در جامعه ناشی از انجام محرمات و ترک واجبات و ضعف اعتقاد نسبت به معاد است، معاد باوری سبب رعایت حقوق اجتماعی و مانع ظلم به دیگران است.

استاد حوزه علمیه بیان داشت: نخستین حربه شیطان، نسبت به انسان سست کردن اعتقادات او درباره معاد و قیامت است، چراکه معادباوری توحید و اعتقادات انسان را مستحکم می‌کند، امروز عدم معادباوری سبب اختلاس و دزدی‌ برخی افراد شده است.

وی افزود: بر اساس آیه 36 سوره نجم خداوند سه مطلب مهم را برای سه پیامبر(ع) بیان می‌کند و می‌فرماید: در قیامت کسی به جای دیگری نسبت به اعمالی که انجام داده پاسخگو نخواهد بود و پاداش و جزای انسانها در گرو اعمالی است که در این عالم انجام داده‌اند؛ بنابراین انسان نباید اهل فرافکنی باشد و تقصیر خود را به دیگری نسبت دهد.

حجت‌الاسلام رفیعی با اشاره به موارد معاد باوری در سیره حضرت زهرا(س) ادامه داد: خداوند در سوره مبارکه هل اتی می‌فرماید: این خانواده معاد ترس بودند؛ سه روز روزه گرفتن و افطار خود را انفاق کردند و دلیل این کار عظیم خدا ترسی و کسب رضای الهی بود.

استاد حوزه علمیه گفت: استاد حوزه علمیه با بیان اینکه معنویت انسان را ارتقاء می‌دهدف بیان داشت: امروز منشاء گسترش طلاق عدم معنویت در جامعه است.

حجت الاسلام رفیعی ابراز کرد: اشک نیمه شب غضب الهی را فرو می‌نشاند گریه از خوف خداوند مراحل قبر را برای انسان راحت می‌کند.

وی ادامه داد: اطاعت از خدا و امید به رحمت الهی مانع گناه کردن است در جامعه اگر یاد معاد وجود داشته باشد همه افراد جامعه اعم از مسؤولان و مردم به گناه و اختلاس آلوده نمی‌شوند.

کد خبر 613872

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha