جذب اولیای بی‌سواد به سمت مراکز سوادآموزی موجب رشد و تربیت بهتر دانش آموزان می شود

خبرگزاری شبستان: استاندار کردستان عنوان کرد: بی شک جذب اولیای بی‌سواد به سمت مراکز سوادآموزی موجب رشد و تربیت بهتر فرزندان آنها خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان، امروز(10 اسفند) در چهارمین نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، با اشاره به اینکه کار سوادآموزی سخت و طاقت فرسا است، گفت: از آنجا که جامعه سوادآموزی نسبت به مخاطبین آموزش و پرورش تمایل کمتری برای کسب آموزش دارند و امکان حضور آنها در کلاس های سوادآموزی هم کمتر است لذا فعالیت در این حوزه بسیار سخت است.

 

وی عملکرد آموزش و پرورش استان در حوزه سوادآموزی را علی رغم تمامی مشکلات موجود در این زمینه مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: در کشور ما هم باید سوادآموزی از حالت صرف خواند و نوشتن خارج و بر اساس تعاریف سازمان یونسکو در این رابطه عمل شود.

 

وی عنوان کرد: در تعریف جهانی سواد، فردی باسواد تلقی می شود که دارای مهارت های زندگی، آشنا به فضای مجازی و رایانه وغیره باشد.

 

استاندار کردستان با بیان اینکه مراکز یادگیری محلی در توانمندسازی جامعه بسیار تاثیرگذار هستند، بیان کرد: وجود این مراکز با توجه به اهدافی که برای آنها تعریف شده در مناطق شهری و روستایی امری ضروری است.

 

زاهدی اضافه کرد: بی شک جذب اولیای بی‌سواد به سمت مراکز سوادآموزی برای کمک به رشد و تربیت بهتر فرزندانشان بسیار تاثیرگذار خواهد بود لذا باید کاری کنیم که والدین به ویژه مادران که در تربیت فرزندان نقش پررنگ تری دارند به سمت باسوادی روی بیاورند.

 

وی بر شناسایی دلایل توفیق و عدم توفیق سوادآموزی در مناطق مختلف استان تاکید کرد و گفت: این دلایل باید بر اساس مناطق 16 گانه آموزش و پرورش شناسایی و بررسی شوند.

 

وی استفاده از عوامل محلی، سازمان‌های مردم نهاد، تشکل‌های فرهنگی و غیره برای ترغیب مردم به امر باسوادی و توانمند شدن در عرصه‌های آموزشی را امری مهم ذکر و براستفاده از این ظرفیت ها تاکید کرد.

 

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: برای شناسایی افرادی بی سواد استان می طلبد کارگروهی با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی، ثبت احوال، اداره تعاون، صنعت و معدن، اصناف، جهاد کشاورزی و مرکز آمار استان تشکیل شود.

 

کد خبر 613718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha