رئیس سابق موساد: باید از طریق مسکو ایران را مهار کنیم/ العهد: ایران متشکریم!

خبرگزاری شبستان:ایران داعش را عامل تل‌آویو می‌داند، رئیس سابق موساد: باید از طریق مسکو ایران را مهار کنیم، العهد: ایران متشکریم!، ایران و روسیه با توسعه پدافند موشکی آمریکا مخالفند از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: ایران داعش را عامل تل‌آویو می‌داند، رئیس سابق موساد: باید از طریق مسکو ایران را مهار کنیم، العهد: ایران متشکریم!، ایران و روسیه با توسعه پدافند موشکی آمریکا مخالفند از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:

فارس:

تفاوت باورها و رویکردهای ایران و عربستان بر پیچیدگی روابط این دو افزوده/ایران داعش را عامل تل‌آویو می‌داند

وبگاه شبکه خبری «دویچه وله» در تحلیلی پیرامون روابط پرفراز و نشیب ایران و عربستان سعودی با پرداختن به آن از دیرباز تاکنون نوشت: غرب اغلب مشکلات بین ایران عربستان سعودی را در تنش‌های قومیتی بین شیعه و وهابیت خلاصه کرده، اما ابعاد این رقابت بسیار پیچیده‌تر است.

دویچه وله با پرداختن به روابط تهران و ریاض در زمان حکومت پهلوی نوشت: دیدگاه بیش از حد ساده انگار شده رقابت بین ایران و عربستان سعودی به ویژه هنگامی‌که به روابط دیرباز این دو کشور پیشرفته نگاه انداخته می‌شود، نیاز به تغییر دارد.

بر این اساس، «ابن سعود» و «رضا شاه» سران وقت دو کشور در دهه بیست میلادی سعی در نوین سازی (غرب گرایی) کشور خود داشتند اما شاه ایران در رویکرد خود با مخالفت روحانیون و شاه عربستان با مقاومت علمای قانونی  مواجه شدند.

 بعد از گرم شدن روابط دوجانبه و قدرت گرفتن «محمدرضا پهلوی» در ایران، دو طرف با کمک واشنگتن در پی مهار جبهه سوسیالیست، پان عربیست و نفوذ کمونیسم اتحاد جماهیر شوروی گام برداشتند.

بر این اساس، با شکل گرفتن انقلاب اسلامی در ایران پادشاهی محافظه کار عربستان در منظر «آیت‌الله [امام] خمینی» و سیاست پیشبرد جهانی انقلاب اسلامی وی جایگاهی نداشت و رهبر ایران حتی آل سعود را مانعی برابر انقلاب برمی‌شمرد.

آیت‌الله [امام] خمینی سعی در نفوذ بین اقلیت شیعه عربستان نمود و هیچگاه وارد اختلاف طولانی مدت شیعه و سنی نشد و در این بین از شعار «آزادی مظلومان» استفاده کرد و بدین سان ایران گمان می‌کرد که بتواند بین سنی‌های جهان موفقیتی کسب کند. این رویکرد خوب به پیش رفت و وحدتی را شکل داد اما با تحولات رخ داده متعاقب آن چون لقب‌دهی «ملک فهد» پادشاه وقت عربستان به خود (خادم حرمین شریفین در سال 1986) و سپس کشته شدن زائران ایرانی در مکه به‌خاطر تظاهرات [برائت از مشرکین] آشکارا نشان داد که ریاض دیگر ایران را تحمل نخواهد کرد.

البته ایران نیز بیکار نماند و از شدت روابط دیپلماتیک با ریاض کاست. این روابط با حمایت ریاض از عراق در برهه نبرد ایران و عراق در دهه 80 میلادی به پایین‌‌ترین سطح رسید. در این بین سعودی‌ها از «صدام حسین» دیکتاتور عراق بیشتر به عنوان یک ژست در مسیر همبستگی عربی تا اعتقاد به آن حمایت کردند اما حمله عراق به کویت نشان داد که صدام قابل پیش‌بینی نیست و این موجب ترس خاندان آل سعود شد.

در ادامه این گزارش آمده است: بعد از رحلت آیت‌الله خمینی دو طرف رو به عادی سازی روابط آوردند و این جریان توسط «اکبر هاشمی رفسنجانی» رییس جمهور وقت ایران هدایت شد. در آن موقع بود که دولت ایران با فاصله گرفتن از سیاست توسعه جهانی انقلاب اسلامی بیشتر بر سیاست خارجی منطقه‌ای تمرکز کرد.

دویچه وله نوشت: تغییر اولویت‌ها نیز موجب بهبود روابط دو طرفه ایران و عربستان نشد و حتی مشکلات جدیدی را برای سعودی‌ها ایجاد کرد. با این‌که طرفین در سال 2001 به توافق امنیتی رسیدند، اما تقویت نظامی حزب‌الله لبنان از سوی ایران موجب نگرانی ریاض شد و عربستان نیز به طور متقابل رو به تقویت اردوگاه سنی _مسیحی لبنان آورد. سعودی‌ها البته نگران برنامه اتمی ایران نیز  بودند.

بر این اساس، نفرت ایران از دکترین آمریکا با مداخله نظامی این کشور در سال 2003 و در عراق تغذیه شد. ایران این برداشت را داشت که پیشرفت آمریکا به عنوان مانعی برابر حوزه نفوذ فوری‌اش است.  بدین‌سان و با خروج نیروهای آمریکا از عراق، این ایران بود که وارد این کشور گشت و سعودی‌ها نیز به سوی «بشار اسد» رییس جمهور سوریه و متحد ایران رفتند.

در ادامه این گزارش آمده است: بهبود سریع روابط عربستان و سوریه در سال 2010 و بعد از بهار عربی و آغاز نبردهای داخلی سوریه خاتمه یافت. تهران و ریاض در سوریه هر کدام از اردوگاه‌هایی جداگانه حمایت کردند. باید گفت درحالی‌که نبرد داخلی سوریه نبرد قومیتی تعبیر شده، اما این برداشت درست نیست.

دویچه وله در ادامه نوشت: ائتلاف بین تهران و حکومت علوی سوریه در دمشق هرگز بر اساس ارتباط صرف مذهبی نبوده و این روابط از خصومت این دو کشور به اسرائیل و صدام حسین منتج شد. اینک سنی‌ها در سوریه علیه هم می‌جنگند و برای داعش نیز هم شیعیان و هم سنی‌ها دشمنان خونی محسوب می‌شوند.

ایران و عربستان البته این افراطگرایان را بزرگترین تهدید در منطقه بر می‌شمارند و در حالی‌که با فشارهای فزاینده برای انطباق خود با مواجهه با سکولاریسم مواجه هستند اما در عین حال بیشترین تلاش را در اجتناب از لفاظی‌های مذهبی علیه هم دارند و مواردی چون تروریسم،حمایت از آن و میل به توسعه طلبی بیشترین حجم اتهام زنی‌های این دو کشور را شکل می‌دهند. اما غرب از زاویه مذهبی رقابت بین ایران عربستان را نگاه می‌کند.

در خاتمه این مطلب آمده است: «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان در نشست امنیتی مونیخ که چندی قبل برگزار شد، ایران را متهم به حمایت از داعش نمود در صورتی‌که از منظر ایران، داعش ابزار اسرائیل و بخشی از دسیسه صهیونیستی - آمریکایی است که در صورت نیاز به جنگ تبلیغاتی ریاض نیز در آن گنجانده می‌شود.

رئیس سابق موساد: باید از طریق مسکو ایران را مهار کنیم

«افراییم هالوی» رئیس سابق موساد خواستار وارد آمدن فشار به ایران از سوی دوستان منطقه‌ای تهران شد.

این جاسوس سابق که حالا 82 سال دارد، از سال 1998 تا 2002 در رأس سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی بوده است.

هالوی در این مصاحبه گفت که آمریکا نفوذی بر مقامات ایران ندارد و به همین خاطر، بهتر است اسرائیل برای فشار بر تهران، به جای واشنگتن به مسکو متوسل شود.

این سخنان در نشستی که برای بررسی چینش کنونی سیاست جهان در تئاتر «بیت شموعیل» قدس اشغالی و با میزبانی «تایمز اسرائیل» برگزار شده بود، مطرح شد.

افراییم هالوی در برابر شرکت‌کنندگان در این نشست گفت: «اگر شما نخست‌وزیر اسرائیل باشید و بخواهید ایران را مهار کنید، چرا باید به واشنگتن بروید؟»

دو هفته پیش بود که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با سفر به واشنگتن، در خصوص ایران با رئیس‌جمهور جدید آمریکایی‌ها مذاکره کرد.

هالوی در ادامه گفت: «اگر در واشنگتن که مشکلات شما عبارتند از ایران، ایران و ایران، در مسکو چه خواهید گفت؟»

رئیس سابق موساد حل مشکل نبود رابطه با رزمندگان حماس را هم مهم دانست و گفت: «ضروری است که حتی با دشمنتان هم مذاکره کنید. باید این کار را کرد ولی ما تا حالا اقدامی نداشته‌ایم. باید با حماس حرف بزنیم. باید با "خالد مشعل" مذاکره کنیم.»

هالوی سابقه برقراری ارتباط میان تل‌آویو و پایتخت‌های عربی را در کارنامه خود دارد. وی در سال 1998 به عنوان یک بازنشسته و با مجوز بنیامین نتانیاهو وارد موساد شد و زمینه برقراری رابطه میان اردن و اسرائیل را فراهم کرد.»

مسکو: ایران و روسیه با توسعه پدافند موشکی آمریکا مخالفند

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که این کشور و ایران با توسعه پدافند موشکی آمریکا در صورت نادیده گرفته شدن منافع دیگر کشورها، مخالفند.

این خبر را اینترفکس اعلام کرده و هنوز جزئیات بیشتری از آن منتشر نشده است.

آمریکا در سال‌های اخیر تلاش خود را به نزدیک کردن پدافند موشکی خود به مرزهای روسیه و یا متحدانش معطوف کرده است.

آمریکایی‌ها با دو متحد خود در اروپای شرقی یعنی لهستان و جمهوری چک برای برقراری یک سامانه پدافند موشکی موسوم به «سامانه رهگیر اروپایی» قراردادی امضا کرده است.

آمریکایی‌ها سال گذشته در کمپ‌دیوید هم دولتمردان حاشیه جنوبی خلیج‌فارس را برای خرید یک سامانه پدافند موشکی متقاعد کرد. این سامانه با توجه به میزان تخصص نظامیان کشورهای مزبور، توسط آمریکایی‌ها راهبری می‌شود و از آن سو به آن، سامانه پدافندی مشترک گفته می‌شود.

جمهوری اسلامی ایران تا کنون بارها اعلام کرده که توان موشکی‌اش در خدمت امنیت منطقه است و کشورهای خاورمیانه برای تضمین امنیت این منطقه حساس، نیازی به حضور و دخالت خارجی‌ها ندارند.

مهر:

ایران در ایجاد هماهنگی میان دمشق و بغداد نقش مهمی ایفا کرد

چندی پیش «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق اعلام کرد که دستور حمله به مواضع تروریست های داعش در خاک سوریه را به نیروی هوایی عراق صادر کرده است. وی همچنین گفت که عملیات هوایی جنگنده های عراقی در خاک سوریه موفقیت آمیز بوده است.

«غالب قندیل» کارشناس سیاسی لبنانی، در خصوص حملات هوایی جنگنده های عراقی به مواضع داعش در خاک سوریه به خبرنگار مهر گفت: این عملیات، نقطه عطفی در روند مبارزه با تروریستهای داعش و همچنین در نحوه همکاری‌ها و هماهنگ‌های میان بغداد و دمشق در زمینه مبارزه با تروریسم، محسوب می شود.

وی افزود: نبرد با داعش در سوریه و عراق در واقع یک نبرد محسوب می شود، چراکه تمامی گروه های تروریستی از جمله داعش، جبهه النصره، القاعده و ... که سوریه را هدف قرار داده‌اند، در آن واحد در عراق نیز مرتکب جنایت می شوند.

قندیل در ادامه افزود: هماهنگی میان بغداد و دمشق در زمینه مبارزه با تروریسم در این سطح حاکی از آن است که نبرد با تروریسم وارد مرحله سرنوشت سازی شده است.

وی ادامه داد: دستاوردهایی که نیروهای مشترک عراقی در نبرد با داعش در این کشور محقق ساختند، موجب شد تا دولت بغداد دست همکاری را در عرصه مبارزه با تروریسم به سمت دمشق دراز کند. بدون شک ایران ایفاگر نقش مهمی در زمینه‌چینی برای چنین همکاری‌ها و هماهنگی‌های سازنده‌ای بوده است.

قندیل در ادامه با اشاره به برخی اظهارنظرها پیرامون چراغ سبز آمریکا به عراق برای حمله به مواضع تکفیریها در سوریه، گفت: اینکه آمریکایی ها به نیروهای عراقی چراغ سبز نشان داده باشند، مطلب درستی نیست. در طرف مقابل، طرف ایرانی بر لزوم همکاری های دوجانبه میان بغداد و دمشق در زمینه مبارزه با تروریسم اصرار ورزید.

وی در ادامه اظهار داشت: همکاری ارتش عراق با سوریه در زمینه مبارزه با تروریسم دست این کشور را برای تأمین امنیت مرزهای خود بیش از پیش باز می کند. بدون شک این همکاری، امنیت عراق را بیش از پیش تضمین می کند.

این کارشناس لبنانی با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر اقدام آنها در ارائه اطلاعات لازم به نیروهای عراقی برای انجام عملیات نظامی در خاک سوریه، گفت: آمریکایی ها با طرح چنین مسائلی به دنبال بزرگنمایی خود هستند. آنها اینگونه وانمود می کنند که از عملیات نیروهای عراقی در سوریه مطلع بوده اند.

این کارشناس لبنانی همچنین به نقش نیروهای حشد شعبی در ایجاد هماهنگی میان بغداد و دمشق در عرصه نبرد با تروریسم، تصریح کرد: در شرایط کنونی هیچکس نمی تواند منکر نقش بسزای حشد شعبی در ایجاد این هماهنگی شود. در عین حال، نیروهای حشد شعبی شایستگی خود در نبرد با تروریسم را به دفعات ثابت کرده اند.

قندیل در همین ارتباط تصریح کرد: در حال حاضر نیروهای حشد شعبی ایفاگر نقش بسیار مهم و ویژه ای در نبرد با تروریست های تکفیری داعش در نقاط مختلف به ویژه در شهر موصل هستند. در هر صورت، این فرماندهان نظامی عراقی هستند که تشخیص می‌دهند کدامیک از سازمان های زیرمجموعه آنها با ارتش سوریه وارد همکاری شود.

وی همچنین در بخش پایان اظهارات خود گفت: نقش عراق در زمینه نبرد با تروریسم بسیار ویژه و استراتژیک است. عراق به عنوان کشور دوست و برادر سوریه دارای منافع مشترک با این کشور است.

این کارشناس لبنانی همچنین در خصوص اقدامات مخرب ترکیه در منطقه و به ویژه در عراق و سوریه، اظهار داشت: اردوغان نقش بسیار تحریک آمیز و خصمانه‌ای در سوریه ایفا می کند. اعزام نیروهای نظامی ترکیه به خاک سوریه به خوبی گویای این حقیقت است.

باشگاه خبرنگاران جوان:

العهد: ایران متشکریم!

پایگاه اینترنتی العهد در مقاله ای نوشت: در حالی که هدف برخی عربها مشخص شده است و هدفشان کاملاً مطابق با هدف اسرائیل است و قصد نابودی فلسطین را دارند اسرائیل صراحتاً از تشکیل اتحاد گسترده با برخی عرب های توطئه گر علیه فلسطینی ها سخن می گوید.

در حالی که نقاب از چهره برخی عرب های مورد حمایت دولت آمریکا افتاده است و خواستار همکاری راهبردی و تشکیل ائتلاف جدیدی با اسرائیل هستند،

در حالی که عرب ها مشغول مقابله با توطئه های آمریکا و اسرائیل علیه جوامع عربی هستند و هدف آمریکا و اسرائیل تبدیل کشورهای عربی به امارت های کوچک براساس مذهب و طایفه است تا همواره با یکدیگر درگیر باشند و فلسطین به صورت کامل به فراموشی سپرده شود تا برای دشمن غاصب امنیت و ثبات تامین شود،

در حالی که اکثر کشورها و نهادهای عربی اعم از اتحادیه عرب و هیئت قدس وابسته به نشست رباط و هیئت علماء المسلمین وابسته به سازمان همکاری اسلامی برآمده از کنفرانس مکه کر و کور شده اند و همه آنها چشم و گوش خود را به روی اقدامات دشمن اسرائیلی در تصرف اراضی فلسطین و انهدام خانه های فلسطینی ها و آوارگی آنها و اسکان شهرک نشینان جدید و احداث دیوار حائل نژادپرستانه بسته اند،

در حالی که نخست وزیر دشمن اسرائیلی در کنار دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می ایستد و علناً از مخالفت با راه حل تشکیل دو کشور سخن می گوید و ضربه سختی به طرح موسوم به طرح صلح عربی برآمده از نشست 2002 بیروت وارد می سازد و از آمریکا برای ادامه شهرک سازی ها درخواست پشتیبانی می کند،

در حالی که یک شهرک نشین اسرائیلی جرات می یابد فلسطینی ها را مورد تمسخر قرار دهد و بگوید؛ کجایند عربها. آنها شما را رها کرده اند زیرا آنها با ما متحد شده اند،

در حالی که اطلاعات درز کرده حاکی از برگزاری نشست سران اسرائیل و مصر و اردن و آمریکا و برخی کشورهای عربی خلیج (فارس) در خلیج عقبه است که مقدمات اعلام تماس کشورهای عربی با اسرائیل و توافقی خفت بار در مسیر رها کردن فلسطینی ها و نابودی رؤیای فلسطینی ها برای بازگشت به سرزمینشان را فراهم می سازد،

در حالی که وزیر امور خارجه عربستان سعودی در مونیخ، عباراتی شبیه به عبارات آویگدور لیبرمن را به زبان می آورد و از تریبون نشست امنیتی بین المللی برای اتهام زنی علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده و ایران را به حمایت از تروریسم در منطقه متهم می کند،

در حالی که عرب ها این گونه به این سراشیبی بی سابقه افتاده اند، جمهوری اسلامی ایران ایستاده است تا بگوید فلسطین اینجا در وجدان ما وجود دارد و آزادسازی آن وظیفه انسانی و دینی ماست و نباید فراموش شود. فلسطین در قلب ماست و نباید از حافظه نسل های بعدی پاک شود و به مقاومت در برابر دشمن اسرائیلی با هدف آزاد سازی آن اگرچه در آینده ادامه خواهیم داد.

اینجا ایران است که میزبان بزرگترین کنفرانس حمایت از فلسطین است و بزرگترین تجمع از شخصیت های عربی و غیر عربی و رسمی و اعضای احزاب و جنبش ها را در حمایت از فلسطین و انتفاضه در برابر دشمن اسرائیلی تشکیل داده است.

جمهوری اسلامی ایران تصویر پرافتخار از دفاع از مقدسات اسلامی و در مقدمه آن قبله نخست و سومین حرم شریف مسلمین، قدس شریف به نمایش گذاشته است. ایران ثابت کرده است که تا آزادسازی کامل خاک فلسطین از وجود پلید اشغالگران اسرائیلی از ملت مظلوم فلسطین حمایت می کند.

در حالی که ایران ایستاده است تا در برابر نقشه های توسعه طلبانه اسرائیل از این اصول دفاع کند. وظیفه ما این است که بگوئیم: ایران متشکریم.

الکساندر نواک تصمیم روسیه برای خرید نفت از ایران را تایید کرد

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه، روز دوشنبه اعلام کرد مسکو در حال گفتگو با تهران برای خرید نفت از ایران است.

وی  در حاشیه کنفرانس اقتصادی در منطقه سوچی در حاشیه دریای سیاه گفت روسیه در حال گفتگو با ایران برای خرید نفت از این کشور است. نواک با این سخنان در واقع گزارش های قبلی برخی رسانه‌ها درباره این موضوع را تایید کرد.

وزیر انرژی روسیه گفت: «پیش‌بینی می شود مسکو و تهران در هفته های آینده درباره خرید نفت از ایران به توافق نهایی برسند.»

 نواک تصریح کرد خریدها از طریق یکی از واحدهای تجاری وابسته به وزارت انرژی روسیه صورت خواهد گرفت.

پیش از این گزارش‌هایی منتشر شده بود که بر اساس آن، ایران در 15 روز آینده فروش روزانه 100 هزار بشکه نفت خام به روسیه را آغاز خواهد کرد و نیمی از بهای نفت را به صورت نقدی و نیمی دیگر را به صورت کالا و خدمات دریافت خواهد کرد.

ایرنا:

مدیر موزه سربرنیتسا: ایران همواره کشوری دوست و برادر برای بوسنی و هرزگوین است

مدیر موزه گالری سربرنیتسای بوسنی و هرزگوین در ملاقات با سفیر ایران در سارایوو با ارائه توضیحاتی در خصوص نمایشگاه تاکید کرد: غرب نمی خواهد سربرنیتسا زنده بماند و جهانی شود چون آنها فقط می خواهند هلوکاست جهانی بماند.

«طارق سمارا» روز دوشنبه در دیدر با «محمود حیدری» سفیر ایران در سارایوو افزود: با جمع آوری تصاویر این جنایت و برپایی نمایشگاه های متعدد در سراسر جهان موضوع را به سازمان های بین المللی کشاندم، در سال 2015 نمایشگاه تصاویر جنایت های سربرنیتسا را در سازمان ملل و آمریکا برگزار کردم و در آنجا نیز تاکید کردم که سازمان های بین المللی در برابر جنایت های صورت گرفته در بوسنی و هرزگوین سکوت کردند و بنابر این آنها نیز مقصرند.

'سمارا' که خود عکاس نیز می باشد، اظهار داشت: ایران همواره کشوری دوست و برادر برای بوسنی و هرزگوین بوده است و این را در زمان سخت جنگ ثابت کرده است.

وی اضافه کرد: در کشورهای فرانسه، هلند و حتی در پارلمان های کشورهای اروپایی نمایشگاه برگزار کردم و برخی کشورها که دایه دار بردباری مذهبی و سیاسی هستند، روی تمام تابلوهایم را پوشاندند و به بهانه ترویج خشونت، اجازه نمایش ندادند.

موزه سربرنیتسا که از آن به عنوان گالری “95/07/11” نیز یاد می شود، اولین گالری یادبود در بوسنی و هرزگوین می باشد که خاطرات و تراژدی زمان جنگ و خصوصا منطقه سربرنیتسا را به تصویر می کشد.

این موزه در قالب تصویر، صدا و ویدئو، صحنه های مستندی از نسل کشی سربرنیتسا را روایت می کند.

'طارق سامارا' از پدر و مادری بوسنیایی- سودانی در سال 1965 در شهر زاگرب متولد شد. وی فعالیت های حرفه ای خود را در رشته عکس های هنری و کارهای مستند آغاز کرد.

“نسل کشی در قلب اروپا” نام پروژه ای است که وی در خصوص نسل کشی سربرنیتسا با ارائه عکس های سیاه و سفید آغاز کرده است.

وی در این دیدار برای سفر به ایران و برپایی نمایشگاه تصاویر سربرنیتسا در تهران اعلام آمادگی کرد.

سفیر ایران در بوسنی و هرزگوین در این نشست ضمن بازدید از موزه سربرنیتسا در سارایوو گفت: جنایت های صورت گرفته در بوسنی و هرزگوین به همگان می آموزد که استفاده از تجارب تلخ گذشته اجازه تکرار این فجایع را نخواهد داد.

محمود حیدری در این دیدار با اشاره به کمک های جمهوری اسلامی به مردم بوسنی و هرزگوین گفت: مردم ایران از ابتدای بحران بوسنی با آن آشنا شدند و به هر طریقی که توانستند به مردم مظلوم این کشور کمک کردند. اوج کمک های ایران در بوسنی تقدیم شهدای ایرانی است که نهایت برادری ایران در کمک رسانی بشر دوستانه به ملت بوسنی محسوب می گردد.

سفیر کشورمان افزود: برپایی چنین گالری ها و موزه ها از یک سو نقشی مهم در آشنایی مردم و سیاستمداران با عواقب افراطی گری دارد و از سوی دیگر به سازمان های بین المللی می آموزد که سکوت بین المللی در برابر ظلم نتیجه اش جز جنایت علیه بشریت نخواهد بود.

کد خبر 613511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha