به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، عالمه ممبینی، مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های رضوی در کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران، گفت: بنیاد بین المللی امام رضا (علیه السلام) با برنامه ریزی صحیح، حساب شده و زمان بندی امور جشنواره از توزیع فراخوان، پوستر و اطلاع رسانی جشنواره تا کارهای اجرایی و اختتامیه روند تعریف شده و دقیقی را برای کلیه جشنوارههای فرهنگی و هنری امام رضا (علیه السلام) در سراسر کشور ایجاد کرده است.
مسئول دبیرخانه دائمی جشنوارههای امام رضا (علیه السلام) در کهگیلویه و بویراحمد، یادآور شد: این سیستم یکپارچه در کلیه استانها نظم و قاعده خاصی را به جشنواره داده و این روال در طی 14 دوره برگزاری این سلسله جشنواره ها، هنرمندان مخاطب را در وضعیت مناسبی قرار داده است؛ زیرا که هنرمندان هر ساله به صورت دقیق زمان انتشار فراخوان، مهلت ارسال آثار و برگزاری آئین اختتامیه را میدانند.
وی اذعان کرد: به جرات میتوان گفت جشنواره امام رضا (علیه السلام) بزرگترین و مهمترین جشنواره فرهنگی و مذهبی کشور بوده که بخش بسیاری از هنرمندان کشور را به فعالیت در این عرصه مشغول کرده است.
این مسئول فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد به میزان تاثیرگذاری این جشنواره بزرگ در سطح جامعه اشاره کرد و اضافه کرد: برگزاری این جشنواره بینالمللی نقش موثری در جامعه دارد؛ به گونهای که بزرگترین تاثیرگذاری آن تولید آثار فاخر در زمینه سیره امام رضا (علیه السلام) است.
ممبینی، این جشنواره را فرصتی مطلوب برای ابراز ارادت هنرمندان در همه رشتهها به امام هشتم بیان کرد و اظهار داشت: هر اثر هنری دارای روح بوده و هنرمند از همه وجود خود برای آفرینش این اثر مایه گذاشته و روح خود را با عظمت و بزرگی آن امام همام پیوند میزند.
مسئول دبیرخانه دائمی جشنوارههای امام رضا (علیه السلام) در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بیشترین تاثیرگذاری این جشنواره بر خود هنرمندان خواهد بود، گفت: اما بهر حال این جشنواره بین المللی تاثیر خود را در سطح جامعه و میان عموم مردم خواهد گذاشت.
وی با اشاره به اینکه در هر دوره باید ایدههای جدید و نو برای بهتر شدن کیفیت جشنواره به کار گرفته شود، قطعا موثر خواهد بود، عنوان کرد: اما اگر روند به صورت یکنواخت و بدون تغییر باشد جشنواره به تکرار می افتد و رفته رفته ضعیف شده و در نتیجه اثرگذاری خود را از دست خواهد داد.
این مسئول، با تاکید بر توسعه روح معنوی در جامعه، خاطرنشان کرد: هر چه روح معنوی بیشتر در جامعه جریان داشته باشد، آسیبهای اجتماعی کمتر خواهد شد.
ممبینی، علت بیشتر این آسیبها را دور بودن افراد از معنویت، ایمان و عقیده راسخ عنوان کرد و گفت: در سیره همه ائمه معصومین (علیهم السلام) به اندازهای فضایل اخلاقی وجود دارد که حتی اگر نیمی از این فضایل در جامعه تبیین و به کار گرفته شود، بسیاری از مشکلات اجتماعی که در حال حاضر مردم گرفتار آن هستند از بین خواهد رفت.
نظر شما