به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دكتر جاسم جادری در نشست هيئت امنای انجمن خیرین مسکن ساز استان هرمزگان، ضمن تجلیل از جامعه خیرین، خاطرنشان کرد: هرمزگان از ظرفیت بسیار خوبی در حوزه خیرین به ویژه در بین جامعه اهل سنت برخوردار است که باید از این ظرفیت برای ساخت مسکن بیش از پیش استفاده شود.
وی، با بیان اینکه احداث سرپناه برای مردم به ویژه نیازمندان، اقدامی نیک و پسندیده است که رضایت خداوند را درپی دارد، بر حمایت و پشتیبانی کامل از خیرین مسکن ساز تاکید کرد.
دکتر جادری با تاکید بر تمرکز ساخت مسكن در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت، تصریح کرد: تحقق این مهم موجب تثبیت جمعیت در شهرهای کوچک و جلوگیری از مهاجرت و حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ خواهد شد.
وی نقش نهادهای فعال در بخش مسکن ازجمله نظام مهندسی ساختمان در کاهش قیمت تمام شده مسکن ساخته شده توسط خیرین، عنوان کرد: از خیرین مسکن ساز باید به صورت جدی حمایت و پشتیبانی شود.
مقام عالی دولت در استان هرمزگان با اشاره به وجود 38هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در استان، تاکید کرد: برای تامين مسكن مددجویان نهادهای حمایتی باید با بهره گیری از ظرفیت خيرين مسكن ساز چاره انديشی شود.
وی در پایان برگزاری همایش خیرین مسکن ساز در هرمزگان را ضروری دانست شد و گفت: اين همایش باید هم در مرکز استان و هم در شهرستان ها با حضور خیرین برگزار شود.
کیومرث سلگی، مدیرعامل انجمن خیرین مسکن ساز ايران نیز در این نشست، از انجمن خیرین مسکن ساز به عنوان تشکیلاتی کاملا مردمی یاد کرد و افزود: این انجمن در تمامی مراکز استان ها و 100 شهرستان کشور فعال است.
وی با اشاره به اینکه هم اینک قریب به 38 هزار واحد مسکونی توسط این انجمن در کشور در دست ساخت است، اضافه کرد: 11 هزار و 500 خانواده دارای دو معلول فاقد مسکن در کشور نیز شناسايی شده اند كه قرار است با كمك انجمن و برخی از نهادها، از مسکن مناسب برخوردار شوند.
حمیدی، مدیرعامل انجمن خیرین مسکن ساز استان هرمزگان نيز با اشاره به اینکه انجمن خیرین مسکن ساز از سال 89 در هرمزگان آغاز به کار کرد، گفت: پروژه 216 واحدی در بندرعباس که توسط این انجمن احداث شده تا کنون به 95 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است و امیداوریم در سال 96 مورد بهره برداری قرار گیرد.
نظر شما