به گزارش خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان، حجتالاسلاموالمسلمین محمدصادق کفیل، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در جلسه هفتگی مسجد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه اساس عالم پیشرفت است و پیشرفت هر انسان براساس دغدغه هایش رخ می دهد، اظهار کرد: در نظام هستی و نظام زندگی، هر فردی محوری را برای پیشرفت خود تعیین کرده است.
وی با بیان اینکه برای وصال و رسیدن به خدا، باید از امتحان های الهی موفق خارج شد، تصریح کرد: اساس پیشرفت در این عالم براساس امتحان است و حضرت زهرا(س) نیز برای این وصال امتحان دادند و در زیارتنامه ایشان می خوانیم: «السلام علیک يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً» یعنی حضرت (س) نیز از سوی خداوند برای قرب الهی امتحان شد.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با اشاره به اینکه حساب خداوند بسیار دقیق است، ادامه داد: حضرت آدم(ع) تنها یک لحظه حرف خداوند را گوش نداد، نتوانست اولوالعزم شود، در حالی که آدم(ع) برای ماندن در بهشت و کنار خدا بودن، از راه غیرالهی وارد شد اما همین انحراف موجب شد، اولوالعزم نشود.
وی با اعلام اینکه یکی از امتحان های حضرت زهرا(س) آن بود که در زمان تولد امام حسین(ع) به عنوان مژده، واقعه عاشورا را برایشان بیان کردند، افزود: حضرت زهرا(س) ام الائمه علیهم السلام و فرد سوم عالم هستی اند و فرد دوم عالم هستی، با ایشان ازدواج می کند اما بعد از تولد فرزندشان، واقع عاشورا برایش بیان می شود و بعد از اینکه خوب می شنوند، از پیامبر(ص) می پرسند، چه فایده ای دارد که فرزندم اینگونه می شود؟ پیامبر(ص) فرمودند: دین رشد می کند و نام خدا در عالم هستی، فراگیر می شود تا نام خدا را شنیدند که دینش توسعه پیدا می کند، عرض کردند: رخ بدهد، ایرادی ندارد.
کفیل با اشاره به اینکه تمام مصائب عالم را برای حضرت زهرا(س) نقل کردند اینکه در عاشورا چه رخ می دهد، غیبت برای فرزندش رقم می خورد و شیعیان دچار چه گرفتاری هایی می شوند و حضرت(س) فرمودند: چشم، تصریح کرد: به حضرت زهرا(س) فرمودند؛ باید این اتفاقات برایت رخ دهد تا جامعه توحیدی شود و ایشان پذیرفتند.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با اشاره به اینکه امتحان خداوند تنها بلا نیست، تاکید کرد: امتحان خداوند پراکنده و متعدد است و هر انسانی را براساس شان و جایگاهش مورد امتحان قرار می دهند.
وی با اشاره به اینکه بزرگی حضرت زهرا(س) در عالم هستی بواسطه چشم گفتن به خداوند و قبولی در امتحانات الهی بود، خاطرنشان کرد: فردی که در امتحانان پیروز و موفق می شود، راحت از دنیا می رود اما حضرت زهرا(س) حتی بعد از قبولی در امتحانات، در زمان شهادت هم سخت از دنیا رفتند و درب منزلشان را آتش زدند.
نظر شما