طرح عیدانه کتاب در سمنان اجرا می‌شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست امور چاپ و نشر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به اجرای طرح «عیدانه کتاب» در این استان گفت: این طرح از ۱۵ اسفندماه و در آستانه سال نو آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، شمس الضحی دوست‌محمدیان اظهار کرد: در آستانه سال نو و با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی، طرح «عیدانه کتاب» با شعار «امسال هم کتاب عیدی دهیم» از پانزدهم اسفندماه به مدت یک ماه اجرایی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه طرح «عیدانه کتاب» در کتاب‌فروشی‌های زیر پوشش این طرح اجرا می‌شود، افزود: زمان‌بندی اجرای طرح ۱۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردین است و کتاب‌فروشی‌های شرکت‌کننده در طرح باید دارای پروانه کسب معتبر باشند.

 

سرپرست امور چاپ و نشر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، سقف تخفیف برای هر کتاب‌فروشی را حداقل ۲۰ میلیون ریال و سقف مجاز خرید برای هر خریدار را حداکثر یک‌میلیون ریال بیان کرد و ادامه داد: خریدار می‌تواند در چند نوبت و از چند کتاب‌فروشی عضو طرح عیدانه خرید کند و از تخفیف ۲۰ درصد برای کتاب‌های عمومی و ۲۵ درصد در کتاب‌های کودک و نوجوان برخوردار شود.

 

دوست‌محمدیان با اشاره به شرایط کتاب‌فروشی‌های متقاضی شرکت‌کننده در طرح عیدانه کتاب افزود: با توجه به مکانیزه بودن این طرح، کتاب‌فروشی‌ها باید مجهز به رایانه بوده و دسترسی کامل به اینترنت داشته باشند و کتاب‌های فروخته‌شده در سامانه مربوط در سایت کتاب دات. آی. آر ثبت شود.

 

وی با تأکید بر اینکه ثبت مشخصات کتاب‌های فروخته‌شده باید آنلاین و هم‌زمان با فروش آن صورت گیرد، گفت: نصب پوستر طرح عیدانه، در ورودی و محل قابل‌رؤیت فضای کتاب‌فروشی تا پایان طرح مذکور الزامی است.

 

سرپرست امور چاپ و نشر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با یادآوری اینکه ۳۰ کتاب‌فروشی فعال در استان وجود دارد، تصریح کرد: در طرح‌های تابستانه و پائیزه کتاب، هفت کتاب‌فروشی این استان مشارکت داشتند.

 

ادبیات پدافند غیرعامل باید به به گفتمان رایج تبدیل شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان بر گفتمان سازی و تبدیل ادبیات پدافند غیرعامل به گفتمان رایج تاکید کرد.

 

محمدرضا سوقندی در نشست هم اندیشی با مدیرکل پدافند غیرعامل این استان با موضوع بررسی زیرساخت های فرهنگی هنری افزود: برای تحقق اصل پدافند غیرعامل باید این موضوع در جامعه شناسانده و فرهنگ سازی شود.

 

وی نهادسازی در این عرصه را  مهم خواند و گفت: رابطه بین عامل و غیرعامل را در مساله پدافند باید شناسانده و در جامعه فرهنگ پدافند غیرعامل را ترویج کنیم.

 

وی تولید خاطره را یکی از راههای تبدیل یک مساله به فرهنگ عمومی دانست و گفت: برای تولید خاطره باید به ابزارهای مناسب فرهنگی و هنری و تبلیغی  توجه کنیم.

 

سوقندی، نفوذ در افکار عمومی را مهم دانست و گفت: الگوسازی و جریان سازی نیز در این عرصه بسیار تاثیرگذار است و باید در عرصه فرهنگ و هنر با تولید کتاب، اقدامات فرهنگی، تولید پایان نامه ها و ... پدافند غیرعامل را به گفتمان ملی تبدیل کنیم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تاکید بر لزوم اتجاد جریان فرهنگی گفت: باید از ظرفیت های مختلف از جمله شورای فرهنگ عمومی، کانون های فرهنگی هنری مساجد و ... در عرصه تقویت پدافند غیرعامل در جامعه استفاده شود.

 

بر تولید محتوا با رویکرد فرهنگی و هنری برای مقابله با تهدیدات دشمنان تاکید شد

مدیرکل پدافند غیرعامل استان سمنان نیز دراین نشست بر تولید محتوا با رویکرد فرهنگی و هنری برای مقابله با تهدیدات دشمنان تاکید کردو گفت: باید از برنامه های فرهنگی هنری برای آموزش  و توجه مردم به تهدیدات دشمنان استفاده کرد.

 

ایرج کارخایی فرهنگ و هنر را در عرصه آموزش موثر خواند و گفت: زیرساخت های خوبی از جمله مجتمع های فرهنگی هنری در استان سمنان ایجاد شده است و این مرکز و برنامه های فرهنگی هنری می تواند در بحث پدافند غیرعامل و مقابله با تهدیدات دشمنان در عرصه های مختلف تاثیرگذار و مهم باشد.

 

مدیرکل پدافند غیرعامل استان سمنان به انواع تهدیدات دشمنان اشاره کرد و گفت: تهدید سایبری و تهدیدات زیستی از جمله این تهدیدات است که باید با برنامه و تدبیر با جنگ سایبری و تهدیدات زیستی دشمنان در عرصه های مختلف مقابله و مبارزه کنیم.

 

کد خبر 612854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha