به گزارش خبرگزاری شبستان، مرتضی طلایی، در جلسه بررسی نقش مساجد در مدیریت محلات، که با حضور جمعی از مسئولان شهری و اعضای شورای شهر و شورایاران محلات منطقه ۱۰ تهران برگزار شد، مساجد، شورایاریها و همه دستگاههای متولی تعلیم و تربیت را به عنوان سرمایه محلات برشمرد و گفت: الگوی مطالبهگری مردم در مقیاس محلهای با محوریت مساجد و مدارس به همراه ایجاد نشاط اجتماعی مبتنی بر فرهنگ دینی و مذهبی به عنوان یک نیاز همگانی و ترویج فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی، از رویکردهایی است که بایستی در برنامه کاری سال آتی مجموعه های محلی قرار بگیرد.
وی وظیفه شورایاران را به دو بخش تقسیم کرد که بخش اول، پیگیری نیازهای مردم و انعکاس آنها و بخش دوم مداخله در متن جامعه با هدفِ توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، دینی و مذهبی بود.
بنا بر گزارش پایگاه تخصصی مسجد، این عضو شورای اسلامی شهر تهران، افزود: شورایاری و مدیران محلات باید با اهتمام ویژه در مباحث فرهنگی و در مسیر مساجد به عنوان قلب محله حرکت کنند و نقش مدیریت شهری نیز حمایت و پشتیبانی از این برنامهها است.
طلایی با بیان اینکه راهاندازی سرای محلات، بستر لازم برای ایجاد نقطه تعامل با مساجد، بسیج و سایر سازمانهای فعال فرهنگی را فراهم میکند، افزود: یکی از وظایف مهم شورایاران، انتخاب مساجد به عنوان بخش اصلی کار و مکانی برای برگزاری نشستها و همایش شورایاران است.
وی در ادامه گفت: بر اساس تحقیقات به عمل آمده، مساجد تاثیرگذاری زیادی بر رشد اجتماعی، فرهنگی و دینی افراد دارند .
این عضو شورای اسلامی شهر تهران، پیشنهاد راهاندازی باشگاه مجازی برای جمعآوری بانک اطلاعاتی محلات، کرسیهای آزاداندیشی، مراکز پاسخگویی به مسائل اجتماعی و مذهبی و بانک اطلاعات مراکز خیریه و ایجاد کلینیک مشاوره در محلات را عنوان کرد و گفت: همه این مراکز باید در یک سو و با یک هدف راه اندازی شوند.
نظر شما