همه ظرفیت های علمی فرهنگی کشور برای نظریه پردازی به کار رود

خبرگزاری شبستان: آیت الله رشاد، با اشاره به اهمیت برگزاری کرسی های نظریه پردازی، خواستار به کارگیری همه ظرفیت های علمی فرهنگی در کشور برای برگزاری این کرسی ها شد.

به گزارش گروه اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از پرتال اطلاع رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی: جلسه شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست حجت الاسلام والمسلمین علی‌اکبر رشاد برگزار شد.

 

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ابتدای این جلسه موارد مورد نظر برای انجام اصلاحات پیشنهادی نظامنامه و آئین‌نامه‌های هیئت مورد بررسی اعضا قرار گرفت و مباحث مربوط تركيب و نحوة تشكيل و فعاليت شورای داوران و ناقدان اجلاسیه های طرحنامه های نظریه پردازی، نقد و مناظرهاز تصویب گذشت.
 
همچنین مقرر شد تا آئين‌نامه‌های برگزاری کرسی‌های ترویجی و نظامنامه خانه ملی گفت و گوی آزاد، سازمان، آئین نامه و شرح وظائف کارگروهای تخصصی پنجگانه، آئین نامه کمیته دستگاهی، آئین نامۀ اهداف، اختیارات و شرح وظایف شورای داوری و کمیته ناقدان کرسی‌ها،  به کتابچه نظامنامه اضافه شوند.
 
 
در ادامه جلسه همچنین اعطای استقلال به کمیته‌های دستگاهی در راستای برگزاری بهینه کرسی‌ها، همکاری بیشتر نهادهای مسئول در برگزاری کرسی‌ها را نیز مورد تأکید قرار دادند.
 
 
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام علی‌اکبر رشاد هم در این جلسه طی سخنانی گفت: همه ظرفیت‌های علمی و فرهنگی کشور باید در زمینه برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی فعال شوند.
 
وی افزود: آنچه تا کنون انجام شده با استفاده از همه توانایی‌های موجود بوده و مسئولیت هیئت حمایت از کرسی‌ها صرفاً حمایت و نظارت بر روند تولید نظریات است.
 
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: رعایت اخلاق اسلامی نقد و در نظر گرفتن سنت حسنه احترام به عالم نیز باید بیشتر مدنظر قرار گیرد.
 
وی افزود: برگزاری موفق کرسی‌ها می‌تواند روند اسلامی سازی و نوسازی علوم انسانی را تسریع ببخشد.
 
 
بنابر این گزارش، حجت الاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه نیز در این جلسه گفت: مدت زمان اجلاسیه ها باید از دو ساعت فعلی به سه ساعت برای هر جلسه تغییر کند تا ارائه دهنده و ناقدان وقت بیشتری برای ارائه نظرات خود داشته باشند.
 
دبیرهیئت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره همچنین فرایند برگزاری کرسی­ های علمی را بسیار مناسب دانست و گفت: برای اینکه یک طرحنامه تعیین تکلیف شود چندین پیش اجلاسیه با بحث‌های بسیار جدی، مستدل و علمی صورت می­ گیرد و اینگونه نیست که هر طرحی به نظریه تبدیل شود.
کد خبر 612658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha