حجت الاسلام سید ابوتراب موسوی، امام جمعه آبیک با بیان اینکه مدت 13سال است که کار بازسازی و نوسازی مسجد جامع شهر آبیک راکد مانده است، به خبرنگار شبستان گفت: برای تکمیل و بازسازی مسجد جامع شهر، علاوه بر اختصاص بودجه های مناسب و لازم از سوی نهادها و ارگان ها، مشارکت خیران نیز ضروری است چرا که از عهده مردم ساقط است.
وی در خصوص فضای فعلی مسجد جامع شهر آبیک، تصریح کرد: زیر زمین مسجد نیمه کاره ساخته شده است و فقط نماز جماعت در این مکان مقدس اقامه می شود.
این مسئول افزود: در حیاط مسجد، پاساژی در حال احداث است که این امر سبب شده، این مکان مقدس به مکان تجارت تبدیل شود که جای بسی تاسف است.
امام جمعه آبیک اظهار کرد: به هیئت امنای مسجد پیشنهاد کرده ایم در ورودی پاساژ، دو در ورودی برای نمازگزاران خانم و آقا به طور مجزا قرار دهند و با طاق نمای زیبا، کاشیکاری مناسب و حکاکی آیات قرآنی، بر شان و منزلت مسجد بیفزایند.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به جایگاه رفیع و والای مساجد در دین اسلام، گفت: در صدر اسلام و در زمان پیامبر گرامی اسلام (ص)، تمامی امور در مساجد انجام می شد که در تمام ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی نظامی نقش کلیدی و محوری داشتند.
وی با بیان اینکه مساجد، بهترین پایگاه جلوگیری از تهاجم فرهنگی دشمنان است، افزود: حضور پررنگ مردم به ویژه جوانان در مساجد، سبب خنثی شدن توطئه ها و هجمه های فرهنگی دشمنان می شود.
این مسئول، برخورد مناسب متولیان مساجد و سالمندان با جوانان، اجرای برنامه های فرهنگی متنوع و جذاب در طول سال، احداث مساجد با معماری اسلامی و زیبا و مفروش کردن مساجد با فرش های زیبا را از راهکارهای جذب اقشار مختلف جامعه به سمت مساجد برشمرد و تصریح کرد: برگزاری کلاس های فنی و حرفه ای برای بانوان، جلسات قرآنی مستمر و سخنرانی روحانیان براساس روحیه و نیازهای جوانان، می تواند در سوق دادن افراد جامعه به ویژه جوانان به سمت مساجد کارگشا باشد.
امام جمعه آبیک یادآور شد: اگر در مساجد دانشگاه ها، مبلغان اسلام شناس، تبلیغات دینی را به نحو احسن به منصه ظهور برسانند و حضور دانشجویان را در مساجد دانشگاه ها رونق ببخشند، تهاجم فرهنگی دشمنان در آنان تاثیرگذار نخواهد بود.
حجت الاسلام موسوی، انگیزه داشتن والدین و سوق دادن نوجوانان و جوانان به سمت مساجد را ضروری خواند و افزود: مساجد در تهذیب نفس و اخلاق، تقویت ایمان و باورهای دینی و متدین کردن جوانان نقش محوری و کلیدی دارند که می طلبد مسئولان و خانواده ها، بسترهای لازم را برای حضور حداکثری جوانان به مساجد فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما