به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر مسعود صفایی مقدم، دبیر علمی هشتمین همایش ملی انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران امروز(4 اسفند) در مراسم افتتاحیه این همایش گفت: معتقد هستیم همه مشکلات کشور به کاستی هایی که در حوزه تعلیم و تربیت وجود دارد، برمیگردد.
وی با اشاره به اهمیت فلسفه تعلیم و تربیت افزود: به رغم ذهنیت های نادرستی که در خصوص عدم کارآیی مطلوب فلسفه تعلیم و تربیت وجود دارد، به جرات می توان گفت؛ شاید هیچ بخشی از تعلیم و تربیت مانند فلسفه تعلیم و تربیت نتواند مشکلات جامعه را رفع کند.
صفایی مقدم با تاکید بر اینکه فلسفه تعلیم و تربیت می تواند گره گشای بسیاری مسائل و مشکلات باشد، تصریح کرد: بر این اساس تقویت روزافزون رشته فلسفه تعلیم و تربیت در راستای رفع مشکلات کشور در پرتو تعلیم و تربیت مطلوب ضروری است.
وی به فعالیت های انجمن فلسفه و تعلیم و تربیت ایران اشاره کرد و اذعان داشت: این انجمن اگرچه نوپاست اما امروز هشتمین همایش آن با موضوع فلسفه و یادگیری و به مدت دو روز در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شده که امیدواریم نتایج مثبتی در پی داشته باشد.
دبیر علمی هشتمین همایش ملی انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران ادامه داد: سایت همایش از اردیبهشت ماه امسال آغاز به کار کرد و در مهلت اعلام شده برای دریافت مقالات در مجموع 250 چکیده مقاله از سوی افراد مختلف به دبیرخانه برگزاری همایش ارسال شد.
وی با بیان اینکه از این تعداد مقاله دریافت شده، 180 چکیده در داوری نخست پذیرفته شد، خاطر نشان کرد: در نهایت با بررسی اصل مقالات دریافت شده، 40 مقاله به منظور ارائه شفاهی در هشتمین همایش فلسفه تعلیم و تربیت پذیرفته شدند و 6 سخنران کلیدی به ارائه آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی در حوزه فلسفه تعلیم و تربیت خواهند پرداخت.
صفایی مقدم در بخش دیگر سخنان خود به معضلات اخیر استان خوزستان و پدیده ریزگردها اشاره کرد و گفت: جلسه ای پیرامون این موضوع و با حضور متخصصانی از رشته های مختلف الکترونیک، آب، برق و... برگزار کردیم که در این جلسه راهکارهای متعددی برای این معضل بیان شد.
وی تصریح کرد: نخستین موضوعی که همگان به آن تاکید داشتند این بود که در قدم نخست باید اصل قضیه برای مردم مشخص شود چرا که شایعات بسیاری در این خصوص رواج یافته و هنوز مردم نمی دانند علت این مسأله چه بوده و چرا شاهد قطعی برق، آب و مخابرات در سطح استان بودیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در ادامه اذعان داشت: وقتی مسأله را خوب توضیح ندهیم راه حل ها در هاله ابهام باقی خواهد ماند و به جایی نمی رسد که متاسفانه شاهد هستیم عمده مشکلات مملکت ما چنین وضعیتی دارد.
وی با اشاره به اهمیت توجه به فلسفه تعلیم و تربیت در این موضوع، تاکید کرد: در این میان فلسفه تعلیم و تربیت می تواند از دور پرتویی بر عرصه بیافکند و بگوید که ما در کجای عالم و چه وضعیتی ایستاده ایم.
هشتمین همایش ملی انجمن فلسفه تعلیم و تربیت با عنوان فلسفۀ آموزش و یادگیری مداوم به همت انجمن فلسفه تعلیم و تربیت ایران در سالن شهید مطهری دانشگاه شهید چمران اهواز و با حضور اساتید دانشگاه های ایران امروز آغاز به کار کرد و تا فردا(5 اسفند) ادامه دارد.
نظر شما