به گزاش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، محمدرضا محمدی ساردو پیش از ظهر امروز ( ۲ اسفند ) در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با حضور بازرسان اعتبار بخشی وزارت بهداشت در این دانشگاه، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت قبل از اینکه دانشگاه علوم پزشکی باشد، تحت عنوان دانشکده پرستاری فعالیت داشته است و پرستارانی تربیت کرده است که در جایگاه پرستاری خود، حوزه جنوب کرمان را پوش داده اند.
وی با بیان اینکه با توجه به وسعت و جمعیت منطقه جنوب کرمان، این دانشگاه زودتر از این باید احداث می شد، افزود: سایر دانشگاه های علوم پزشکی نتوانسته اند، نیاز نیروی متخصص در حوزه جنوب کرمان را پوشش دهند و از نظر نیروی انسانی در مضیقه هستیم به شکلی که در صورت اخذ مجوز برای جذب نیرو، نگران جذب نیروی بومی در منطقه هستیم.
محمدی تصریح کرد: بیمارستان سیدالشهدا رودبار راه ندازی داخلی شده است اما نیروی بومی تخصصی در خیلی از رشته ها نداریم البته با شکل گیری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، امیدواریم که نیروهای بومی مورد نیاز را تربیت کنیم تا برای خدمت به مردم منطقه تلاش کنند.
وی با اشاره به وضعیت جغرافیایی منطقه عنوان داشت: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت باید همه توان خود را به کار بگیرد که روی پای خود بایسستد و نیروی تخصصی و خبره مورد نیاز منطقه را تربیت کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی جیرفت ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اقدامات قابل توجهی در حوزه آموزشی داشته است و فقط به دنبال جذب رشته نیست بلکه همزمان با آن دنبال تأمین حداقل نیازهای رشته ها نیز هستیم.
محمدی با اشاره به کارهای انجام شده برای آموزشی کردن برخی بیمارستان ها و پیش بینی آینده آموزشی دانشگاه، بیان داشت: آموزش را پایه کلی دانشگاه در نظر گرفتیم چرا که پشتوانه ای برای بهداشت و درمان است و ما نیز تهعد داریم، فاغ التحصیلان دانشگاه خدمتی که از آنها انتظار می رود، ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه معاونت پژوهشی در ابتدای کار چیزی برای گفتن نداشتیم اما امروز کارهای خوبی انجام شده است و این روند رو به رشد است که این امید را در ما بوجود می آورد که در سال های بعد بهتر باشیم.
محمدی گفت: حوزه دانشجویی و فرهنگی هم راستا با سیاست های وزارتخانه و پا به پای حوزه های دیگر پیش رفته است که افتتاح دو خوابگاه با تلاش همکاران از جمله این اقدامات است.
نظر شما