مراکز ترک اعتیاد اجباری در استان سمنان ایجاد شود

خبرگزاری شبستان:دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان ضمن بیان اینکه فقط در شش استان کشور از جمله سمنان، مراکز ترک اعتیاد اجباری ایجاد نشده است، بیان داشت: فعالیت این مرکز در استان ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی دادگستری استان سمنان، حیدر آسیابی در چهارمین نشست  دو جانبه ستاد پیشگیری و مبارزه با جرائم خاص و کمیته قضایی و انتظامی مبارزه با قاچاق کالا و مصرف مواد مخدر استان سمنان به میزبانی دادسرای مرکز استان، گفت: افرادی که در روزهای پایانی سال موجب سلب امنیت و آسایش عمومی در استان شوند به صورت موقت تا اتمام تعطیلات نوروز سال ۹۶بازداشت موقت خواهند شد.

 

وی ضمن بیان اینکه  فقط در شش استان کشور از جمله استان سمنان، مراکز ترک اعتیاد اجباری ایجاد نشده است، بیان داشت: فعالیت این مرکز در استان ضروری است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان با تاکید براینکه کار ایجاد این مراکز باید در سنوات گذشته انجام می شد افزود: به علت کم بودن میزان افراد متجاهر و پر خطر این مرکز در شش استان کشور از جمله استان سمنان تاکنون  راه اندازی نشده است.

 

آسیابی از صدور  دستور وزیر کشور برای راه اندازی این مرکز در استان خبر داد و گفت: قطعاً اجرایی شدن این دستور به زمان نیاز دارد که باید با پیگیری مستمر توسط مسئولان در اجرای آن تسریع شود.

 

احمد نیکار قائم مقام صدا و سیما مرکز  سمنان نیز در این نشست ضمن تشریح  عملکرد بخش های مختلف و برنامه های صدا و سیما برای آگاهی بخشی برای پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه بر تقویت نقش خانواده تاکید کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

رسانه ها نقش بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سمنان نیز دراین جلسه،تلاش مضاعف همه مسئولان را برای کاهش آسیب های اجتماعی ضروری دانست و گفت: رسانه ها نقش بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند.

 

علی دارینی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی از تمام مسئولان دستگاه های اجرایی خواستار همکاری بیشتر در این زمینه شد.

 

 وی طرح های مهر (من، همسرم رویکرد مثبت) در زمینه کاهش طلاق، حور در زمینه ( کاهش آسیب های اجتماعی  و مفاسد اخلاقی)، متجاهر در زمینه (مبارزه با مواد مخدر)، امید (مهارت با تکیه بر سبک زندگی ایرانی و اسلامی) و نماد (مراقبت های  اجتماعی از  دانش آموزان) را از مهمترین طرح و برنامه های  فرهنگی کشوری برای کاهش آسیب های اجتماعی و جرائم خاص عنوان کرد و بیان داشت: این طرح ها در سطح استان سمنان اجرا شده و برخی از آنها در حال اجرا است و  آموزش این طرح ها در جامعه بسیار مهم و ضروری است.

 

معاون اجتماعی پیشگیری  وقوع جرم دادگستری استان سمنان با تاکید بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، اظهار داشت: رسانه ها نقش بسزایی را در آگاهی مردم دارند.

 

 دارینی ضمن بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم بر اساس اصل ۱۵۶ قانون اساسی بر عهده قوه قضائیه است، عنوان کرد: پیشگیری برای فعالیت در سه بخش  فرهنگی، اجتماعی، مردمی بامشارکت های مدنی تقسیم بندی می شود.

 

وی با اشاره به این مطلب که در اجرای  ماده شش دستور العمل  ساماندهی زندانیان در واقع وظیفه پیگیری برای تاسیس مراکز  ترک اعتیاد ماده ۱۶ قانون مواد مخدر به دادستان مرکز استان و معاونت اجتماعی پیشگیری  وقوع جرم واگذار شده است، افزود: در این استان پیگیری های لازم انجام شده و از سوی معاونت مربوطه استان با دادستان کل کشور مکاتبه ای در خصوص ایجاد مرکز ترک اعتیاد اجباری انجام شده ومتعاقباً معاون قضایی کل کشور به وزیر کشور برای تاسیس این مراکز در استان سمنان و سایر استان هایی که تاسیس نشده است تاکید داشته است.

 

معاون اجتماعی  پیشگیری  وقوع جرم دادگستری استان سمنان در خصوص  ماده ۱۶قانون مواد مخدر گفت: بر اساس این ماده  معتادان متجاهر و کسانی  که داوطلبانه اقدام به ترک نکردند به صورت اجباری به این مراکز معرفی می شوند.

 

 

کد خبر 611445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha