باید دانش آموز پرسشگر و نقاد تربیت کنیم

خبرگزاری شبستان: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: باید به جای برگزاری کرسی های آزاداندیشی دانش آموز نقاد و پرسشگر تربیت کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مهدی فیض، در نشست خبری که در ساختمان شهید رجایی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد در بخش دوم سخنانش درباره برگزاری کرسی های آزاداندیشی در مدارس گفت: برگزاری کرسی های آزاداندیشی جزو سیاست های دوره گذشته بوده است.

 

وی افزود: اگر بتوانیم دانش آموز پرسشگر و نقاد تربیت کنیم که معیار و اهل نقد باشد، هنر کرده ایم.

 

فیض تصریح کرد: برگزاری کرسی های آزاداندیشی برای مدارس زود است. هنوز ظرفیت ذهنی دانش آموزان برای آزاداندیشی درست نشده است بلکه باید دانش آموز نقاد تربیت کنیم.

 

معاون وزیر آموزش وپرورش بیان کرد: یکی از انواع کرسی آزاداندیشی نقد نظر است. آیا برای تربیت یک پرسشگر باید کلاس پرسشگری برگزار کنیم یا می توانیم از ظرفیت معلمان ریاضی، دینی، ادبیات و ... برای تربیت دانش آموز پرسشگر استفاده کنیم. معلمان باید دانش آموزان را پرسشگر تربیت کنند.

 

فیض درباره حضور آموزش و پرورش در فضای مجازی نیز تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش یک مشاور را برای فضای مجازی تعیین کرده اند. همچنین ما می خواهیم در فضای مجازی ارایه خدمات بدهیم، نشریات متعددی را داریم که می توانیم در پایگاه های اینترنتی بارگذاری کنیم.

 

وی درباره راه اندازی شبکه اجتماعی شاد که در دوره معاونت سابق حمیدرضا کفاش مطرح بود، گفت: آموزش و پرورش به تنهایی نمی تواند یک شبکه اجتماعی راه اندازی کند، درصددیم که بتوانیم با دستگاه هایی که شبکه اجتماعی دارند وارد کار شویم.

 

وی درباره تربیت اسلامی به صورت مدون در مدارس نیز بیان کرد: مدل اسلامی هنوز نتوانسته ایم تهیه کنیم که تربیت اسلامی برآمده از آموزه های دینی خودمان باشد یعنی ما نظریه ای در این باره نداریم بلکه آموزه های اسلامی در متون ما زیاد است اما در کنار آن از نظریه غربی استفاده می شود.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: مدرسه محوری و تفویض برخی اختیارات به سطوح پایین تر از سیاست های ما است در این زمینه   کارگروهی نیز تشکیل شده است. امید است سال آینده مدارس را بر اساس همین تفویض اختیارات اداره کنیم.

کد خبر 611203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha