راهکارهایی برای جلوگیری از اتلاف وقت بانوان خانه دار

خبرگزاری شبستان: یک جامعه شناس، راهکارهایی را برای جلوگیری از اتلاف وقت بانوان خانه دار ارایه داد.

جعفر بای، جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: سبک زندگی خانم های خانه دار امروز با سبک زندگی گذشته متفاوت شده است. درست کردن غذا در قدیم بسیار وقت می برد  اما امروز خیلی از مواد غذایی فریز شده است.

 

وی افزود: با آمدن تکنولوژی در آشپزخانه سرعت طبخ غذا زیاد شده است. غذاها به صورت آماده است تنها یخ زدایی انجام می شود.اقدامی در مسیرپخت به معنی طبخ انجام نمی شود.

 

 این جامعه شناس تصریح کرد:ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، انواع میکسرها فضای آشپزخانه را پیشرفته کرده و به امور سرعت داده است لذا وقت بسیار کمی  را از خانم خانه دار می گیرد.

 

وی افزود: مدل زندگی سنتی عملا تربیت فرزندان را نیز رقم می زد، مادر خانه در خانواده سنتی با عمل همانند کار خیاطی، ظرف شستن و امور غیره ، کار تربیت را هم انجام می داد.

 

بای بیان کرد: در حال حاضر رفاه طلبی و راحت گرایی در زندگی ها به سویی می رود که خانم های خانه دار وقت اضافه می آورند، غلبه حضور انواع و اقسام کالا های پیشرفته در آشپزخانه ها موجب ایجاد وقت اضافه برای خانم های خانه دار می شود.

 

 

این جامعه شناس تصریح کرد: کارهای جایگزین را برای بانوان خانه دار پیشنهاد می دهم، باید به دنبال ایجاد کارهای جایگزین باشیم، یکی از این راهکارها اهتمام در تربیت فرزندان است. متاسفانه کار تربیت فرزندان برون سپاری شده است.

 

وی افزود: گویی خانم خانه هیچ نقشی در خصوص تربیت فرزندان احساس نمی کند، در این اندیشه هستند که دستگاه های مختلف متولی تربیت فرزند او هستند.

 

بای بیان کرد: خیلی از خانم های خانه  دار با سواد هستند، باید مطالعه کنند. باید بانوان سطح مطالعات خود را با خواندن کتاب بالا ببرند. عدم مطالعه خلا اساسی در برنامه روزانه اکثر خانم های خانه دار است.

 

وی تاکید کرد: باید برنامه های تفریحی و گردشگری خانوادگی صورت گیرد. باید خانواده برنامه ی گفتگو داشته باشند. برای نمونه برنامه تلویزیونی را تعطیل کنند و  با یکدیگر به گفتگو بپردازند.

 

 

کد خبر 610924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha