سهراب شهید ثالث تاریخ هنری دو کشور ایران و آلمان است

خبرگزاری شبستان:یوس توس کمپر سهراب شهید ثالث را تاریخ هنری ۲ کشور ایران و آلمان دانست و گفت: نمایش مجموعه آثار شهید ثالث برای سفارت آلمان خیلی مهم است .

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست مروری بر آثار آلمانی سهراب شهید ثالث با حضور امیر حسین سیادت مدیر سینما تک موزه هنرهای معاصر، رضا حائری، کیوریتر این رویداد هنری و یوس توس کمپر، رایزن فرهنگی آلمان در ایران پیش از ظهر امروز شنبه 30 بهمن در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.

 

در این نشست یوس توس کمپر، رایزن فرهنگی آلمان در ایران گفت: خیلی خوشحالم برنامه بازنگری فیلم های شهید ثالث از دوشنبه در سینما تک موزه هنرهای معاصر آغاز می شود، آقای سیادت در مورد کارها صحبت کردند.

 

وی افزود: آقای سیادت از طرف سینا تک و بخش فرهنگی سفارت آلمان تلاش کردند که فیلم های این فیلمساز را بدست بیاورند و از نظر قانون حق پخش آنها را به دست بیاورند، برای سفارت آلمان این مجموعه آثار شهید ثالثی خیلی مهم است که نشان بدهند، زندگینامه شهید ثالث خاص است و نمونه آن در روابط ایران و آلمان دیده نمی شود.

 

رایزن فرهنگی آلمان در ایران اظهار داشت: شهید ثالث وقتی در این بودند فیلم فارسی و در آلمان فیلم آلمانی ساختند؛ هر 2 گروه فیلم های  این فیلمساز فیلم های خوبی بودند و کسی همانند آن را نساخته است. شهید ثالث تاریخ هنری 2 کشور ایران و آلمان است.

 

یوس توس کمپر یادآور شد:  شهید ثالث برای همگان در آلمان شناخته شده نیست تنها برای کسانی که با سینما آشنا هستند، آشناست، خیلی جالب است که سال گذشته یک رنسانی درباره این فیلمساز در آلمان بوجود آمد، حتی سال پیش در برلین بازنگری درباره شهید ثالث انجام شده است همزمان همین اتفاق در ایران افتاده است، برنامه گردان این برنامه خانم لیلین بوخوم هستند که کتابی درباره شهید ثالث می نویسند و الان در ایران هستند.

 

وی افزود: روز 28 فوریه همراه با آقای حائری و خانم بوخوم در برنامه ای درباره سینمای شهید ثالث حرف می زنیم. ما روز دوشنبه ساعت 5 بعدازظهر افتتاح هفته فیلم را داریم و بعد از آن یک فیلم به نمایش درمی آید و از سه شنبه فیلم ها در 2 سانس 16:30 و 18 به نمایش درمی آیند.

 

کمپر درباره مشکلات پیدا کردن فیلم های شهید ثالث  در آلمان گفت: زمان زیادی از ساخت فیلم های شهید ثالث می گذرد مقداری به دهه 70، 80 و 90 میلادی است، مقداری به خاطر سبک و محتوای فیلم هاست که محتوا ساده نبودند و عامه پسند نبودند، حتی در آلمان یک رنسانی دنبال می کند شهید ثالث را همانند ایران به خاطر همین پیدا کردن تک تک فیلم ها کار سختی  است برای رعایت حقوق قانونی شان برخی فیلم ها راحت بود پیدا کردند آنها و برخی هم نه.

 

کد خبر 610913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha