به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ محمدرضا سوقندی(30بهمن) در نشست هم اندیشی مدیران کانون های تخصصی ومدیران خانه های نور استان سمنان با اعلام این مطلب گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان یکی از متولیان فرهنگ انقلاب اسلامی،می تواند با ارائه برنامه های متنوع در جذب هرچه بیشتر جوانان اهتمام داشته باشد چرا که انقلاب اسلامی ما برپایه فرهنگی پایه گذاری شد.
سوقندی با بیان اینکه نسل سوم وچهارم انقلاب پرچمداران انقلاب هستند اضافه کرد: امروز شاهد نسلی هستیم که امام، انقلاب وجنگ را درک نکرده اما عناصر انقلابی کشور هستند.
وی گفت:هنر همبستگی با متون دینی و آموزه های اسلامی داشته و نقش اساسی در تحول و تعمیق فرهنگی ایفا می کند.
مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان سمنان مقابله با تهاجم فرهنگی وجلوگیری از آن را از مهمترین عامل تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد برشمرد و گفت: جریان سازی فرهنگی دینی مهمترین وظیفه کانون های فرهنگی هنری مساجد می باشد.
وی در بخشی از سخنان خود با تاکید بر گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی ابراز داشت: باید در خصوص اجرای فرامین رهبری در امر اقتصاد مقاومتی فرهنگ سازی کنیم.
سوقندی با اشاره به نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در راستای تبیین اقتصاد مقاومتی در میان مردم اظهار کرد: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی با بهره گیری از ظرفیت این کانون ها در میان مردم مطرح شود.
مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در دستور کار کانون های مساجد قرار داشته باشد اضافه کرد:40 نفر از روسای کانون مساجد استان سمنان در این راستا فعالیت داشته اند.
معاون امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این نشست، با اشاره به سیزدهمین جشنواره ملّی داستان رضوی از برنامه های پانزدهمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا (علیه السلام)اظهار داشت:به مناسبت میلاد با سعادت هشتمین امام مهربان، عالم آل محمّد (صلی الله علیه و آله و سلم) حضرت علی بن موسی الرضا(علیه السلام)و کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و همزمان با دهه کرامت،اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان،سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی را برگزار می کند.
سیما رجبی اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی،گسترش فعالیتهای فرهنگی و ادبی مرتبط با سیره اهل بیت(علیهالسلام)،گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار حوزه فرهنگ رضوی و کمک به انتشار گسترده تر این عرصه معنوی را از اهداف این جشنواره ملی عنوان کردوگفت:سبک زندگی امام رضا علیه السلام ( سیره، رفتار و روایات)،تعالیم و آموزه های اقتصادی امام رضا (علیه السلام)، تأثیر هجرت امام رضا (علیه السلام )و همچنین وجود مضجع شریف و نورانی آن حضرت، خاندان امام رضا (علیه السلام)، اصحاب و یاران امام رضا(علیه السلام )با تأکید بر ابناء الرضا(علیه السلام)، تأثیر زیارت امام رضا (علیه السلام)در فرهنگ عمومی و ارتقاء بُعدمعنوی و سالم سازی جامعه،امام رضا(علیه السلام )و فرهنگ خدمت رسانی، امام رضا (علیه السلام )عالم خاندان رسول وسایر موارد مرتبط از محورهای فرخوان است.
وی با بیان اینکه داستان بلند و رمان،داستان کوتاه وداستان کوتاه کوتاه از بخش های جشنواره هستند اضافه کرد:این جشنواره مردادماه سال آینده برگزار خواهد شد.
رجبی بااشاره به مقررات شرکت در جشنواره افزود: اطلاع رسانی و فرآیند ثبت نام و ارسال اثر از طریق تارنمای شمس توس به نشانیsemnan.shamstoos.ir و portal.shamstoos.ir انجام می شود.
معاون امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه استفاده از منابع معتبر و ذکر آنها در موضوع، مضامین و انواع ادبی، از جمله نقاط قوت آثار بوده که در داوری لحاظ خواهد شد اظهار داشت:نوآوری در انتخاب موضوع و خلق داستان در اولویت هستند.
رجبی تصریح کرد: مالکیت اثر باید متعلق به شرکت کننده باشد و شرکت کنندگان باید فرم شرکت در جشنواره را تکمیل وشرکت کنندگانی که در دوره های قبلی جشنواره شرکت کردند سال شرکت و عنوان آثار خود را اعلام کنند.
وی، 23 خرداد ٩٦ را زمان ثبت نام و ارسال آثار بیان کرد و گفت: داوری آثار از اول تیرماه ٩٦ و اختتامیه جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) نیز چهارم و پنجم مردادماه ٩٦ همزمان با دهه کرامت برگزار می شود.
دبیرخانه این جشنواره به آدرس سمنان،بلوار قدس،مجتمع فرهنگی هنری کومش و نمایندگی بنیاد امام رضا(علیه السلام) دبیرخانه دائمی جشنواره ملّی داستان رضوی با شماره تلفن مستقیم ٣٣٣٤٠٨٥١-٠٢٣ ، شماره نمابر ٣٣٣٤٠٨٥١-٠٢٣، سامانه پیامکی جشنواره به شماره ٣٠٠٠٧٥٤٦٠٠٠٥٦٧ و مجتمع فرهنگی هنری کومش ٣٣٣٢٠١١٢-٠٢٣ برای همکاری و ارائه اطلاعات آماده همکاری علاقه مندان به شرکت در سیزدهمین جشنواره ملی داستان رضوی (کبوتر حرم) است.
نظر شما