مهیا شدن بستر‌های توسعه تجارت الکترونیک صنایع دستی/ بازار صنایع دستی رونق می یابد

خبرگزاری شبستان: معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ضرورت توسعه تجارت الکترونیک در بخش صنایع دستی، گفت: مرتفع ساختن موانع موجود در توسعه کسب و کار و بازار صنایع دستی، هدف دولت است.

مرتضی براری، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبستان گفت: در بخش صنایع دستی ظرفیت بالقوه خوبی در کشور وجود دارد ایران از لحاظ تولید صنایع دستی رتبه دوم و سوم جهانی را به خود اختصاص داده است.

 

وی با بیان اینکه باید این ظرفیت تولید به اقتصاد تبدیل شود و بتوانیم رتبه دوم اقتصاد فروش صنایع دستی را نیز از آن خود کنیم، خاطرنشان کرد: بخش تولید صنایع دستی کشور خیلی خوب است و باید بر روی بخش اتصال به شبکه بازار هدف گذاری کنیم.

 

براری با بیان اینکه زیرساخت های حوزه ICT توسعه پیدا کرده است، اذعان داشت: در حوزه ICT، توسعه زیر ساخت‌هایی فرآهم شده و فضا برای فروش صنایع دستی فراهم شده است.

 

وی با اشاره به ضرورت توسعه تجارت الکترونیک در بخش صنایع دستی گفت: تنها شبکه یکپارچه جهانی تلفن های همراهی هستند که در اختیار همه قرار دارد و به راحتی می توانید محصولات خود را در شبکه جهانی به نمایش بگذارید و تبلیغ کنید.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه باید فروش بین الملل و شبکه فروش صنایع دستی را ارتقا دهیم، اظهارداشت: باید از ظرفیت فضای مجازی و تکنولوژی های ارتباطات استفاده کنیم و شبکه 70 میلیونی خود را به شبکه بازار 7میلیاردی وصل کنیم.

 

وی با بیان اینکه در پی همکاری‌های مشترک برای ساخت اکوسیستم‌های نوین کسب و کار هستیم، خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری صنایع دستی داریم اکوسیستم هایی را طراحی می کنیم که بتوانیم از ظرفیت تجارت الکترونیک در بخش صنایع دستی استفاده کنیم و بازار صنایع دستی را در قالب تجارت الکترونیک توسعه و گسترش دهیم.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهارداشت: گسترش و اتصال این صنایع به  شبکه بازار ملی، منطقه‌ای و بین المللی  و با توجه به استقبال از این صنایع، امکان تحقق این بازار‌ها وجود دارد.

 

براری افزود: در داخل کشور، شرکت های خصوصی زیادی سایت های تجارت الکترونیک را راه اندازی کرده اند، شبکه های دیجی کالا وارد عرصه شده اند و تلاش می کنیم وارد شبکه های جهانی علی بابا، آمازون و... شویم.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: معاونت صنایع دستی جلسات جدی با شرکت های خصوصی در بخش تجارت الکترونیک برگزار کرده است و مذاکرات در این بخش در حال انجام است.

 

وی خاطرنشان کرد: با همکاری و هدفگذاری معاونت صنایع دستی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محصولات صنایع دستی را در بازارهای جهانی صنایع دستی عرضه خواهیم کرد.

 

براری با بیان اینکه تولیدکنندگان صنایع دستی کشور باید به بازار جهانی 7 میلیاردی اعتقاد پیدا کنند، تاکید کرد: مرتفع ساختن موانع موجود در توسعه کسب و کار و بازار هدف دولت است و نقش و سهم دولت در بخش صنایع دستی رفع موانع کسب کار است.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه عزم تولیدکنندگان صنایع دستی می تواند به تسریع روند حضور در تجارت الکترونیک کمک کند، افزود: شرکت های حوزه ارتباطات بسیار علاقه مند هستند و همکاری ها را شکل داده اند، برجام نیز بستر را فراهم کرده است و به مرور زمان توسعه بازار ایجاد خواهد شد.

 

 

کد خبر 610845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha