به گزارش خبرگزاری شبستان، «اوقات الشام » در مقاله ای به قلم «عمر معربوني» نوشت: سخنان «سید حسن نصرالله» توسط پایگاه های تصمیم گیری در رژیم صهیونیستی با ترس فراوانی رصد شده و جدی گرفته می شود. یکی از عناصر اصلی در محاسبات تصمیم گیری سرکردگان این رژیم بر پایه سخنان رهبر جنبش مقاومت طراحی می شود و بخشی از جنگ روانی علیه آن را تشکیل می دهد، چرا که ساکنان رژیم صهیونیستی، «سید حسن» را بیش از رهبران خود تأیید می کنند.
«اسرائیل»، که کلاهک های هسته ای «دیمونا» را در قلب صحرای «نقب» راه اندازی کرده است، هرگز به فکرش خطور نمی کرد که یک قدرت عرب قادر به هدف قرار دادن آن باشد و حتی قبل از سال 2000 معتقد به اصل بازدارندگی از طریق باند بلند سلاح های هوائی و جنگ سرعتی بود، اما فرماندهی ارتش صهیونیستی پس از سقوط در لبنان در سال 2006 شروع به مطالعه تحولات ناشی از حوادث از طریق ایجاد دکترین نظامی مبتنی بر حمایت جبهه داخلی و فعالیت ها ی اطلاعاتی نمود که این خود برخلاف روش جاری در دهه های گذشته بوده و این رژیم را در مدار ترس مداوم قرار داد.
بُعد غافلگیری سخنان سید حسن نصر الله بیش از اینکه در عنصر سلاح نهفته باشد، مربوط به شیوه های جنگ خواه دفاعی و یا هجومی است، هر چند که او در حقیقت دو هدف را نشانه گرفته و اگر آتش جنگ شعل ور شود، شوک بزرگی به رژیم صهیونیستی وارد خواهد کرد.
مواضع استراتژیک بسیاری چون بنادر و مراکز فرماندهی، فرودگاه ها، مراکز ارتباطات و انبار سلاح و سایر عناصر ارتش صهیونیستی در خاک فلسطین اشغالی قرار دارد که جنبش مقاومت می تواند آنها را مورد هدف قرار دهد.
البته هیچ کس نمی داند ابزار هراس آور مقاومت چیست که این خود، بخش مهمی از دکترین مبارزه محرمانه این جنبش است و در حقیقت در هر جنگی عاملی مهم به شمارمی آید همان گونه که در جنگ 2006 ضعف اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از قدرت و توان مقاومت کاملا مشهود بود.
هر چند که شناخت ابزار هراس آور مقاومت امکان پذیر نیست اما می توان از سه عامل متفاوت در این ارتباط سخن گفت:
1- عامل ایدئولوژیک که نخستین عنصر برتری کفه مقاومت است. صبر و استقامت مبارزان مقاومت قابل مقایسه با سربازان اسرائیلی نیست.
2. سطح آموزش و تجربه مقاومت که فرماندهان ارتش صهیونیستی نیز خود بدان اذعان دارند چرا که مبارزان مقاومت امتحان خود را در عملیات حقیقی در میدان سوریه پس داده اند.
3- در اختیار داشتن مجموعه وسیعی از سلاح های میدان مستقیم مانند سیستم های ضد زره و یا تک تیر اندازها، استفاده از دوربین های حرارتی و ابزارهای نظرسنجی رسانه ها و نظارت های مختلف و قابلیت هماهنگی بالا بین واحدهای کوچک و بزرگ میدان.
4- در اختیار داشتن سیستم موشکی که قادر است هر موضعی را در داخل فلسطین اشغالی مورد هدف قرار دهد.
5- در اختیار داشتن موشک های دریائی و زمینی که برای از دور خارج کردن اسلحه دریائی رژیم صهیونیستی کفایت می کند.
6- در اختیار داشتن هواپیماهای بدون سرنشین با اهداف متفاوتی چون شناسائی و یا هدف قرار دادن.
رژیم صهیونیستی با وجود چنین وضعیتی باید قبل از هر نوع اقدامی خوب بیندیشد و نتایج چنین برخورد پر هزینه ای را کاملا ارزیابی کند. در پایان باز هم تأکید می کنیم که ما اکنون در مرحله توازن رعب افکنی و رشد قدرت بازدارندگی مقاومت و حامیان آن قرار داریم.
نظر شما