علی محمد عظیمی، دبیر کمیته حمایت از مؤسسات دینی کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، در خصوص فلسفه اولین نشست تخصصی بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) و ستاد عالی کانونهای مساجد کشور، ابراز داشت: صدور فرمان مقام معظم رهبری در 21 سال پیش مبنی بر تأسیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد گامی مهم در مسیر ارتقاء فعالیتهای فرهنگی مساجد بود.
عظیمی در ادامه به بیان سوالات و شبهههای موجود در خصوص مهدویت پرداخت و بیان داشت: مسألۀ قیام حضرت مهدی و انتظار موعود جهانی با چالشهای متعدّدی روبه روست نظیر اینکه اگر قرار است عدالت کامل در آخرت تحقّق یابد، چه ضرورتی دارد که حکومت عدل جهانی در دنیا تشکیل شود؟
وی تفسیر کرد: چرا انتظار فرج، افضل اعمال خوانده شده با اینکه سنخ انتظار از سنخ "عمل کردن" نیست، چه رسد به افضل اعمال بودن؟ با توجّه به دیدگاه ما در خصوص حکومت جهانی واحد حضرت مهدی آیا میتوان به دیدگاهی در خصوص مسألۀ امروزی دست یافت؟
عظیمی با اشاره به اینکه کانونهای فرهنگی هنری مساجد ملجاء و محل پاسخگویی به این قبیل سوالات در خصوص منجی عالم بشریت است، افزود: اولین نشست تخصصی معاونین آموزش و فرهنگ بنیاد حضرت مهدی موعود(عج)، مدیران کانونهای تخصصی مهدویت و ولایت ستاد عالی کانونهای مساجد کشور نیز در همین فصل برای همکاری، آشنایی و هم افزایی هر چه بیشتر این دو مجموعه سازنده برنامه ریزی شد.
دوستی و برادری در مسجد ماندگارترین رفاقت است
دبیر کمیته حمایت از مؤسسات دینی کشور گفت: موضوع اصلی این نشست تخصصی آشنایی بیشتر جهت همدلی و ایجاد ارتباط بین مسئولین استان ها بود که بحمدلله با استقبال چشمگیر نمایندگان مناطق مختلف مواجه شد و سبب بروز بسیاری از دوستی ها و برادری ها بود.
وی بیان داشت: باید سند چشم انداز مشارکت و همیاری بنیاد مهدی موعود(عج) و ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور تنظیم و تبیین شود تا در آینده این مشارکت و تقسیم وظایف به صورت شفاف و روشن مشخص باشد.
عظیمی خطرنشان کرد: بنیاد مهدی موعود(عج) دارای ظرفیتهای بسیار ارزشمندی است، به طور مثال انتشارت بسیار خوب و قابل ملاحظه ای دارد که به نظر من باید بعد از این نشست و همدلی دو روزه احداث کتابخانههای تخصصی در استان ها و در مرحله دوم متن شهرستان ها در دستور کار قرار بگیرد.
وی اذعان داشت: معتقدم اگر بیشتر توان و انرژی این نشست و مشارکت را در سطوح استان ها به صورت عملی و در قسمت آموزش و تبیین اصول مهدویت مناطق گوناگون قرار دهیم مفید واقع خواهد شد.
عظیمی با اشاره به فعالیتهای خودجوش سایر نهادهای دولتی که در جهت تحقق مهدویت صورت میگیرد مانند برنامههای سپاه پاسداران تصریح کرد: درست است که در سپاه و سایر سازمان ها فعالیت هایی در زمینه تحقق جامعه مهدوی انجام میشود اما امید است تمامی این فعالیت ها همسو و یکپارچه در جهت تحقق یک آرمان و هدف باشد.
وی در پایان ابراز داشت: مبحث همکاری ستادهای مهدویت در استانهای کشور که در جلسه ای توسط حجت الاسلام کفیل مطرح شد جرقه مبارک و میمونی بود که با هدف نزدیک شدن و هم افزایی نهادهای مهدویت صورت گرفت، امید است تا با خدمت گذاری هر چه بیشتر بتوانیم موجبات رضایت حضرت ولی عصر(عج) را فراهم نمائیم.
نظر شما