مسئولان نسبت به اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی پاسخگو باشند/ واژه آشتی ملی فتنه جدید در فضای کشور

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام، گفت: شعار آشتی ملی توسط برخی از سران فتنه، کلیدواژه فتنه جدیدی در فضای کشور است

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، آیت‌الله محمدنقی لطفی، امام‌جمعه ایلام، ظهر امروز (29 بهمن) در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در جمع نمازگزاران ایلامی در مصلی امام خمینی(ره)، اظهار کرد: حمایت رژیم آمریکا از سران فتنه، خیانت و وابستگی آن‌ها را به دشمن به اثبات رسانید.

 

وی، تصریح کرد: کسانی که در فتنه 88 بزرگ‌ترین خیانت به امام و انقلاب و نظام اسلامی روا داشتند و امنیت ملی کشور را به خطر انداختند و زمینه دخالت بیگانگان و دشمنان کینه‌توز را علیه ایران فراهم کردند و اتحاد و انسجام ملت را خدشه‌دار کردند حق اظهارنظر در مسائل کشور را ندارند،

 

امام‌جمعه ایلام، افزود: البته شعار آشتی ملی توسط نخست‌وزیر رژیم خائن پهلوی برای مقابله با امام و انقلاب اسلامی مطرح شد، سران فتنه فراموش نکنند پرونده خیانت آن‌ها مفتوح است و یکی از مطالبات جدی مردم ایران محاکمه و اشد مجازات برای آن‌هاست.

 

آیت‌الله لطفی، تصریح کرد: آن‌کسی که شعار آشتی ملی را عنوان می‌کند در روز 25 خرداد 88 می‌گوید باور کنید نقطه فشار به رهبری همین‌جاست، این آقا در راهپیمایی غیرقانونی 25 خرداد سال 88 باکمال وقاحت اغتشاش و تظاهرات خشونت‌آمیز را برای فشار به رهبری تنها راه می‌داند.

 

خطیب نماز جمعه ایلام، ابراز کرد: این یاور خائن به امام راحل در اوج اغتشاشات اراذل‌واوباش می‌گوید ما باید توان بگذاریم به هر قیمتی، رهبری را از تخت پایین بکشیم، در تاریخ 22 تیرماه 88 نیز می‌گوید این ولایت‌فقیه یک امر غیرعقلانی است.

امام‌جمعه ایلام، بیان کرد: سران فتنه باید از رهبری و مردم تشکر کنند که با حصر آن‌ها بیشترین ارفاق در حق آن‌ها اعمال‌شده است و اگر محاکمه شوند کمترین مجازات آن‌ها اعدام است.

 

آیت‌الله لطفی، گفت: رفتار سران فتنه در حوادث پس از انتخابات و مدیریت فتنه 88 طبق قانون اساسی و قوانین جزائی نظام جمهوری اسلامی، اشد مجازات است، ظاهراً این افراد از رأفت و رحمت رهبری و ملت سوءاستفاده می‌کنند.

 

وی، در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ناکارآمدی تیم اقتصادی دولت در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و در عرصه اقدام و عمل، افزود: اصولاً اقتصاد بیمار و ناتوان معلول عدم اراده جدی مسئولان به‌ویژه تیم اقتصادی دولت در عدم اتکای به توانمندی و ظرفیت‌های داخلی است و اعتقاد به روابط اقتصادی با جهان به‌ویژه دولت‌های غربی و فروش بیشتر نفت، عملاً انگیزه‌ای به اقتصاد مقاومتی که بر مقاوم‌سازی اقتصاد و فعال کردن بنگاه‌های تولیدی و جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق در میان مسئولان وجود ندارد.

 

امام‌جمعه ایلام، در بابیان اینکه عدم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مایه شرمساری است، تصریح کرد: مسئولان اجرایی باید نسبت به عدم اجرائی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به مردم و رهبری پاسخگو باشند.

 

وی، اظهار کرد: پس از گذشت سه سال و اندکی از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، اثر محسوسی در شکوفایی اقتصاد مشاهده نمی‌شود، چرا ورود کالاهای قاچاق هنوز بالاترین مقدار را دارا است و اراده‌ای برای برخورد جدی بر واردکنندگان آن دیده نمی‌شود.

 

آیت‌الله لطفی، با اشاره به اینکه تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیازمند مدیریت جهادی است اما اقدام و عمل در حد شعار ماند، افزود: به عقیده کارشناسان تحقق اقتصاد مقاومتی نه‌تنها راه‌حل مشکلات اقتصاد بیمار ایران است.

 

امام‌جمعه ایلام، یادآور شد: اقتصاد مقاومتی، زمینه را برای داشتن اقتصاد مقاوم و حرکت به سمت رشد و توسعه ایجاد خواهد کرد، متأسفانه بااین‌حال همچنان داشتن اقتصاد مقاوم و پویا در حد شعار مانده است و در برنامه‌ریزی‌ها اثری از آن دیده نمی‌شود.

 

خطیب نماز جمعه ایلام، گفت: در چند سال اخیر واژه اقتصاد مقاومتی به ادبیات اقتصادی کشور وارد شد از آن به‌عنوان داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌های داخلی و تحریم‌های خارجی نام‌برده می‌شود تا تحریم، کاهش قیمت نفت و بحران‌ها نتواند بر اقتصاد ایران اثرگذار باشد.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام، افزود: اقتصاد مقاومتی از منظر رهبر معظم انقلاب، یعنی اقتصادی درون‌گرا و برون‌زا و اقتصادی مقاوم و رو به رشد است.

 

وی، تصریح کرد: رهبر حکیم انقلاب در بهمن سال 92 نیز بر سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مشتمل بر 24 بند و تکیه‌بر تولید ملی و ظرفیت‌های داخلی اقتصاد مردمی و دانش‌بنیان را ابلاغ کردند تا نقشه راهی برای تحقق آن و برون‌رفت از مشکلات اقتصاد ایران باشد.

 

امام‌جمعه ایلام، گفت: ایشان به نحوه اجرای اقتصاد مقاومتی انتقاد داشته و به خاطر اهمیت آن نام سال جاری را اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل تعیین کردند تا گام جدی در این زمینه برداشته شود اما در این مدت باقیمانده تا پایان سال 95 نشانی از اقدام و عمل برای تحقق اقتصاد مقاومتی دیده نمی‌شود.

 

آیت‌الله لطفی، در پایان خاطرنشان کرد: هرچند دولت اقداماتی را انجام داده اما این اقدامات در حد اقدامات جاری بوده و آن‌طور که بتواند اقتصاد ایران را مقاوم و مشکلات را حل کند نبوده است.

کد خبر 610681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha