مباحثات اسلام و مسیحیت از صدر اسلام تا کنون مورد توجه قرار گیرد

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام و المسلمین روستاآزاد گفت: اگر بخواهیم در عرصه آموزش، پژوهش، فرهنگ و تبلیغ به امتیازات دین اسلام بپردازیم، باید نسبت به مبانی ارتباطی اسلام و مسیحیت اطلاعات بایسته‌ای داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام و المسلمین سعید روستا آزاد، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم امروز (28 بهمن) در همایش «مطالعات تطبیقی اسلام و مسیحیت» که در سالن همایش غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، عنوان کرد: اگر بخواهیم در عرصه آموزش، پژوهش، فرهنگ و تبلیغ به امتیازات دین اسلام بپردازیم، باید نسبت به مبانی ارتباطی اسلام و مسیحیت اطلاعات بایسته‌ای داشته باشیم.

 

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشت: برخی مبلغین و مروجین دین مبین اسلام از ادیان و فرق دیگر بی‌اطلاع هستند، در حالی که مباحثات بسیاری از صدر اسلام تاکنون با مسیحیت صورت گرفته که باید این مسئله را مورد توجه قرار داد.

 

حجت الاسلام و المسلمین روستاآزاد تصریح کرد: مسیحیت یکی از ادیانی است که پیروان زیادی در دنیا دارد و در این راستا باید بررسی‌های علمی زیادی صورت بگیرد تا دلیل این امر مشخص شود.

 

وی بیان داشت: هدف از برگزاری همایش « مطالعات تطبیقی اسلام و مسیحیت»، بررسی تطبیقی معنویات و مباحث اخلاقی دین مبین اسلام و مسیحیت است و در مقالات رسیده به این همایش، نگاه و رویکرد فرهنگی دین مبین اسلام به انسان مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است، در حالی که در ادیان دیگر چنین نگاه و رویکردی وجود ندارد.

 

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: اسلام نگاه ویژه ای به موضوع قتل انسان ها دارد که در آیات قرآن کریم هم به آن اشاره شده است، بر همین اساس در دین اسلام، قتل یک انسان برابر با کل انسان هاست، اما در مکتب‌های فکری و ادیان دیگر چنین دیدگاهی وجود ندارد.

 

حجت الاسلام و المسلمین روستاآزاد با اشاره به سفر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به قم در سال 1389، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در این سفر به موضوع کلیساهای خانگی که در جامعه رو به افزایش بودند، هشدار دادند که بر اساس اطلاعات به دست آمده، ایجاد کلیساهای خانگی به منظور فعالیت‌های فرقه ای و جدا کردن جوانان از معنویت است.

 

کد خبر 610567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha