کرسی آزاداندیشی با عنوان نقش طلاب خواهر در اصلاح سبک زندگی جامعه برگزار شد

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه علمیه خواهران گفت: یکی از راهکارهای تأثیرگذاری طلّاب خواهر بر جامعه رشد عقلانیّت و تقویّت حوزه اندیشه با تقویّت علوم عقلی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان٬ مدارس علمیّه خواهران شهرستان خمینی شهر،  کرسی آزاداندیشی با عنوان نقش خواهران طلبه در اصلاح سبک زندگی جامعه  به منظور آگاهی طلّاب خواهر در وظیفه ای که در قبال تغییر سبک زندگی جامعه  اسلامی خود دارند برگزار  کردند.

 

در این کرسی دکتر زهرا همّتی استاد سطح چهار حوزه، استاد ارائه کننده بحث،   دکتر سیّد روح الله موسوی زاده استاد منتقد و دکتر مسعود راعی  استاد داور بودند.

 

دکتر همّتی بعد ازتعریف سبک زندگی(بینش ها، گرایش ها، هنجارها و مطلوب ها که درزندگی روزمره بروز پیدا کرده) افزود: آموزه های سبک زندگی مختلف  و گسترده است که  فقط دو موضوع زیربنایی  فردگرایی و مصرف گرایی را مورد بحث قرارمی دهیم.

 

وی در مورد مصرف گرایی تصریح کرد: قدیم مصرف گرایی فقط مخصوص قشرخاصّی از جامعه بود ولی امروزه مصرف گرایی سبک زندگی کلّ جامعه شده است که یکی از راهکارهای تأثیرگذاری طلّاب خواهر بر جامعه در این زمینه رشد عقلانیّت و تقویّت حوزه اندیشه با تقویّت علوم عقلی است.

 

استاد سطح چهار حوزه اضافه کرد: در مورد فردگرایی جامعه امروز ما به سمت فردگرایی رفته و مکاتب غربی می گویند فرد باید آنگونه که می خواهد زندگی کند و به آنچه می خواهد برسد که با این اعتقاد ارزش ها نسبی و اعتقادات سست می شوند.

 

 همّتی راهکار در رویارویی با فردگرایی را تقویّت معنویّت دینی مبتنی بر خدای کمال مطلق دانست.

 

موسوی زاده به عناوین انتخاب شده مصرف گرایی و فردگرایی انتقاد کرد و گفت: برچه اساسی این عناوین انتخاب شدند آمار، پرسشنامه، نظرشخصی و  همچنین این عناوین را عام وکلّی دانست.

 

بعد از انتقاد و دفاع اساتید و ارائه نظریات طلّاب، استاد داور در یک داوری نسبت به خود عنوان کرسی و مباحث اساتید ارائه کننده و منتقد اینگونه جمع بندی نمود: طلّاب خواهر به عنوان الگوهای جامعه چه مقدار دیگران را نسبت به خودشانمطالبه گر کرده اند و چه مقدار در مصرف گرایی از نهادها وبازار طلب کرده اند و پی گیر بوده اند؟

 

کد خبر 610377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha