برکت و پیامدهای پرداخت زکات را باید برای جامعه تبیین کرد

خبرگزاری شبستان: رییس شورای زکات کشور، فلسفه تشریع زکات را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: برکت و پیامدهای عمل به دستور زکات را باید برای جامعه تبیین کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، آیت الله حسن عالمی، رییس شورای زکات کشور، امروز( 27 بهمن) در نشست تخصصی شورای زکات استان کرمان در سالن شهید مرتضوی استانداری، فلسفه تشریع زکات را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: برکت و پیامدهای عمل به دستور زکات را باید برای جامعه تبیین کنیم و باید از این جلسه در جهت ترویج و توسعه فرهنگ زکات بهره ببریم.

 

 

وی به جایگاه زکات در آیات و روایات هم اشاره و خاطرنشان کرد: کسی که زکات ندهد، نماز او مقبول نیست؛ در آیات قرآنی قریب به 40 بار درمورد زکات مستقیم اشاره شده و در موارد دیگر به صورت غیرمستقیم که بیانگر آن است زکات از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

 

آیت الله عالمی همچنین عالمی، نگاه عبادی به زکات را مورد توجه قرار دتاد و گفت: طبق روایات، دیگر عبادات الهی در مرحله قبول، وصل به زکات است و کسی که زکات به او تعلق می گیرد، باید ادای زکات بکند تا عباداتش مستحق قبول واقع شود.

 

وی ادامه داد: در نگاه اقتصادی به زکات دو محور وجود دارد، اگر زکات ادا بشود، کسی که محروم از لوازم اولیه زندگی شرافتمندانه است، به این لوازم دسترسی پیدا می کند و در روایات آمده که اگر زکات ادا بشود، فقیری باقی نمی ماند و وقتی که زکات در جامعه ای ادا بشود، امداد الهی به آن سرزمین، شهر و بندگان وارد می شود و این برکت و پیامد زکات است.

 

 

رییس شورای زکات کشور، حقیقت و جوهره اقتصاد مقاومتی را این دانست که مردم در شئون زندگی و نیازشان به لحاظ منابع ثروت و درآمد آنچه نیاز دارند، در دسترس شان بوده و بتوانند استفاده کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین سیدیحیی جعفری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان هم در سخنانی با بیان اینکه امام علی علیه السلام فرمودند«شما را سفارش می کنم به زکات مال، زیرا غضب پروردگار را خاموش می کند» تصریح کرد:  مسئله زکات برای همه روشن است و زکات و خمس دو واجب مالی در دین هستند و موارد مصرف زکات مشخص است و طی چند سال گذشته در کشور و استان کرمان به بحث زکات توجه خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 610287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha